کد خبر: 4327042
تاریخ انتشار : ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۲

حضور بیش از ۲۸ هزار دانش‌آموز کرمانی در اعتکاف

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از افزایش ۲۰ درصدی مشارکت دانش‌آموزان در اعتکاف سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: ۲۸ هزار و ۹۶۲ دانش‌آموز کرمانی در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند.

اعتکاف دانش آموزی استان کرمانبه گزارش ایکنا به نقل از اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش کرمان، محمدرضا فرح‌بخش، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان امروز ۱۵ دی‌ماه در جمع دانش آموزان معتکف مسجد امام هادی(ع) کرمان اظهار کرد: برنامه تربیتی ـ عبادی اعتکاف دانش‌آموزی با همت ستاد مردمی اعتکاف استان و همکاری اداره‌کل آموزش و پرورش استان در حال برگزاری است و دانش‌آموزان با حضور در این آیین معنوی، تجربه‌ای عمیق از انس با خداوند و تمرین خودسازی را پشت سر گذاشتند.

وی با بیان اینکه این حضور گسترده، علاوه بر تقویت هویت دینی و معنوی، در راستای تحقق ساحت‌های شش‌گانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، به‌ویژه در حوزه‌های تربیت اعتقادی، اخلاقی و اجتماعی، نقش‌آفرینی مؤثری دارد، بیان کرد: اعتکاف دانش‌آموزی فرصتی است تا نوجوانان در کنار عبادت، به تمرین مسئولیت‌پذیری، همزیستی اجتماعی و ارتقای مهارت‌های فردی و جمعی بپردازند.  

فرح‌بخش با اشاره به افزایش چشمگیر حضور دانش آموزان در سال جاری افزود: امسال میزان شرکت دانش‌آموزان در اعتکاف رشد ۲۰ درصدی داشته و این برنامه در ۳۳ شهرستان و منطقه استان درحال اجرا است. 

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان اظهار کرد: اعتکاف دانش‌آموزی یک رزمایش بزرگ تربیتی و فرهنگی است که آثار آن در شکل‌گیری شخصیت متعالی نسل آینده به‌وضوح قابل مشاهده است.

وی از افزایش ۲۰ درصدی مشارکت دانش‌آموزان در اعتکاف سال جاری نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: ۲۸ هزار و ۹۶۲ دانش‌آموز کرمانی در ۱۹۳ مسجد در اعتکاف دانش آموزی شرکت کردند.

انتهای پیام
captcha