کد خبر: 4327599
تاریخ انتشار : ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۵
در حاشیه جلسه هیئت دولت

مهاجرانی: بسته حمایتی دولت برای پشتیبانی از تولید اجرا می‌شود

سخنگوی دولت اعلام کرد که بسته جدید حمایتی هفت‌بندی دولت شامل ارائه تسهیلات، کمک مالی و ابزار‌های مالی مانند اوراق گام و برات الکترونیک است تا نقدینگی واحد‌های تولیدی تأمین شود.

فاطمه مهاجرانی

به گزارش خبرنگار ایکنا، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، امروز، چهارشنبه 17 دی در حاشیه جلسه هیئت دولت، در جمع خبرنگاران توضیح داد که بسته حمایتی دولت با هدف تأمین سرمایه در گردش و جبران کسری نقدینگی واحدهای تولیدی طراحی شده است.

وی گفت: این بسته شامل ارائه تسهیلات و کمک‌های مالی به زنجیره تولید و تأمین است و ابزارهایی مانند اوراق گام، اعتبارات اسنادی و برات الکترونیک را در بر می‌گیرد. در اجرای این بسته، همکاری وزارتخانه‌های صمت، جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی نیز پیش‌بینی شده است.

سخنگوی دولت در ادامه با اشاره به اعتراضات مردمی در برخی نقاط کشور افزود: رئیس جمهور تأکید کرده‌اند که در گفت‌وگو با مردم و معترضان، اجازه نخواهیم داد اعتراضات مردمی توسط دیگران مصادره یا سوءاستفاده شود.

مهاجرانی درباره جزئیات بسته حمایتی دولت گفت: این بسته هفت بند دارد و هدف اصلی آن پشتیبانی از واحدهای تولیدی است که در فرآیند تولید فعال هستند، به ویژه آن‌هایی که کالاهایشان پیش‌تر با ارز ترجیحی تأمین می‌شدند تا اختلالی در تأمین کالاها ایجاد نشود.

وی سپس به گزارش‌های مربوط به اعتراضات در کشور اشاره کرد و گفت: در جلسه امروز هیئت دولت به ویژه درباره حوادث استان ایلام و بیمارستان این شهر بحث شد. در این زمینه بر اهمیت حفظ امنیت و احترام به حوزه سلامت، شامل بیمارستان‌ها، آمبولانس‌ها و حقوق بیماران تأکید شد. هرگونه تعرض یا آسیب به این حوزه‌ها، حتی در جریان اعتراضات، به معنای آسیب به سلامت مردم است و کاملاً غیرقابل قبول است.

مهاجرانی در ادامه توضیح داد: در خصوص حادثه ایلام، بلافاصله پس از وقوع، رئیس‌جمهور دستورات لازم را صادر کرد و وزیر بهداشت و وزیر کشور نیز مأموریت دریافت کردند تا موضوع را از نظر حقوقی و قانونی بررسی کنند. همچنین نماینده‌ای از سوی وزیر کشور به منطقه اعزام شده است تا گزارش‌های مرتبط را تهیه و ارائه کند.

سخنگوی دولت با تأکید بر ضرورت شفافیت و گفت‌وگو افزود: رئیس‌جمهور تاکید کرد که در تعامل با مردم و معترضان، اجازه نخواهیم داد اعتراضات مردمی توسط دیگران مصادره شود یا برای اهداف جریان‌های خاص استفاده شود. به همین دلیل، بر لزوم گفت‌وگوی مستقیم استانداران، فرمانداران و تمامی مسئولان و عوامل حاکمیتی در استان‌ها با مردم تأکید شده است تا صدای مردم شنیده شود و مشکلاتی که گاهی از گذشته باقی مانده، رفع شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
سعید امینی
دبیر:
مهدی مخبری
captcha