کد خبر: 4327908
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۴

برگزیدگان جشنواره تئاتر بسیج «سودای عشق» تجلیل شدند

برگزیدگان شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج «سودای عشق» امروز 20 دی ماه تجلیل شدند.

تئاتر مروج پاکی و اخلاص باشدبه گزارش خبرنگار ایکنا، آئین اختتامیه شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر بسیج «سودای عشق» امروز 20 دی ماه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم حامد شبخیز، رئیس سازمان بسیج هنرمندان در سخنانی اظهار کرد: این رویداد قدمی در جهت اشاعه هنر ارزشی و دینی است. هنر اگر با آموزه‌های دینی و ارزشی پیوند بخورد ماندگار خواهد ماند. تمام تلاش ما این است تا این رویداد را با جدیت ادامه داده و تأثیرات آن را در هنر این سرزمین شاهد باشیم.

وی افزود: برای برگزاری این رویداد جمع کثیری از هنرمندان تلاش کردند؛ در این مراسم باید از همه آنها تشکر کنم. هنر ارزشی نیازمند توجه و حمایت است؛ امیدوارم این رویداد بتواند اهرمی در جهت حمایت از هنر دینی و انقلابی باشد.

بعد از سخنان شبخیر، مرشد میرزاعلی به اجرای برنامه پرداخت و سپس حجت سلیمانی، دبیر جشنواره پشت تریبون رفت و در سخنانی اظهار کرد: از همه افرادی که ما را در برگزاری این رویداد یاری رساندند، کمال تشکر را دارم. هنر دینی و انقلابی با فرهنگ بسیجی پیوند خورده است. توجه به هنر متعهد بهترین مسیر برای رسیدن به ارزش‌هاست؛ این خواسته نیز در پرتو حمایت از رویدادهایی چون جشنواره تئاتر بسیج محقق می‌شود.

وی تأکید کرد: این رویداد نیازمند حمایت است؛ حمایتی که باید از از طرف هنرمندان و مسئولان رخ دهد. خوشبختانه در شانزدهمین دوره از طرف جامعه هنری و مدیران فرهنگی کمک‌های بسیار خوبی به این رویداد شد. امیدوارم این مساعدت‌ها در دوره‌های بعدی به شکلی جدی‌تر ادامه پیدا کند.

بخشی بعدی آیین اختتامیه جشنواره «سودای عشق» به تجلیل از آزاده و جانباز هشت سال جنگ تحمیلی  «حجت سلیمانی» اختصاص داشت. این جانباز و آزاده سرفراز در سخنانی کوتاه به این موضوع اشاره کرد که هر آنچه انجام داده وظیفه بوده و بابت آن ادعایی ندارد و هر آنچه در توان دارد را برای سربلندی ایران به‌ کار خواهد گرفت.

دیگر سخنران این مراسم محمد کرم‌اللهی، مدیرکل هنری بنیاد شهید نیز در سخنانی بیان کرد: دو نقل قول از امامین انقلاب بیان می‌کنم. «بسیج لشکر مخلص خداست» و «بسیج شجره طیبه است». این دو جمله بسیار ارزشمند است. درخت ریشه دارد، قد می‌کشد و سایه می‌دهد. هنرمند بسیجی نیز می‌تواند چنین سایه‌افکنی را در عالم هنر داشته باشد. بسیج همچنین مدرسه عشق است؛ در این مدرسه درس آزادگی و ایمان تدریس می‌شود. خوشا به حال هنرمندی که در این مدرسه درس بیاموزد.

وی ادامه داد: تئاتر را می‌توان همانند منبر توصیف کرد؛ چراکه محتوا و مضمون در آن حرف اصلی را می‌زند. تئاتر باید مروج پاکی، سلامت و اخلاص باشد. این اتفاق در تئاتر این سرزمین رخ داده و بیان مفاهیم ارزشمند جز اولویت‌هاست. هنر بازیگران تئاتر، ستیز با ظلم و فریاد برای آزادی است. این خواسته نیز در هنرمند بسیجی به بهترین شکل ممکن تحقق می‌یابد.

کرم‌اللهی ادامه داد: صحنه تئاتر به وسعت مستضعفان جهان خاکی است؛ برای همین هنرمندانی که در این رویداد حاضر می‌شوند باید بدانند این جشنواره با دیگر رویدادهای مشابه تفاوت بسیار دارد. در جشنواره‌ای که عنوان بسیج را یدک می‌کشد، آنچه بیش از هر چیز اهمیت دارد اخلاص و قدم برداشتن در راه وطن و انقلاب است؛ بنابراین آنچه در «سوادی عشق» باید کشت شود، با ایمان مردم پیوند خورده است.

این مدیر فرهنگی گفت: جشنواره سراسری تئاتر بسیج اقدامی ارزشمند است که می‌تواند قدمی در جهت ترویج فرهنگ بسیجی در جامعه باشد اما باید توجه داشت اقیانوس فرهنگ بسیجی به اندازه‌ای وسعت دارد که هر اندازه در آن پیش برویم باز هم راه برای پیمودن باقی است. برای همین تا آنجا که می‌توان باید از این رویداد حمایت و پشتیبانی کرد.

در انتهای این مراسم برگزیدگان به شرح زیر اعلام شدند.

بخش نمایشنامه‌نویسی

عباس جانفدا
سید سعید محمدی
نازیلا غفاری
فرانک کریمی

بخش صحنه‌ای:

تجلیل از؛ نازگل روزبهانی (بازیگر خردسال)

رتبه اول بازیگری زن: مریم هاشمی
رتبه اول بازیگر مرد: علی فرهناک
کارگردانی: مجتبی لازاری
نویسندگی: کهبد تارج

بخش خیابانی:

بهترین بازیگر زن: مریم هاشمی

بهترین بازیگر مرد: مجتبی لازاری 

بهترین کارگردانی: آدینه رحیم‌نژاد

در پایان مراسم اعلام شد؛ دو نمایش «سگک» و «افسانه عطرهای وحشی» به جشنواره فجر راه پیدا کردند.

انتهای پیام
خبرنگار:
داوود کنشلو
دبیر:
فاطمه بختیاری
captcha