کد خبر: 4327970
تاریخ انتشار : ۲۱ دی ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۲
کوروش زارعی:

خط تمییز اعتراض و سوء‌استفاده؛ فرهنگ اصیل ایران و ایرانی است

خط تمییز اعتراض و سوء‌استفاده؛ فرهنگ اصیل ایران و ایرانی است مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری با تأکید بر آنکه خط تمییز اعتراض و سوء‌استفاده در وطن‌مان؛ فرهنگ اصیل ایران و ایرانی است، تصریح کرد: دست دشمنان این آب و خاک در ایجاد بذر تفرقه با نفوذ و یا بهره‌بردن از خائنان به وطن، پیش از این نیز رو شده و هیچ فرد و گروهی در جهان وجود ندارد که خارج از مرزهای ایرانِ جان، بدون در نظر گرفتن مطامع خود به فکر مردمان این سامان باشد.

کوروش زارعی، مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در گفت‌وگو با ایکنا با اشاره به سابقه فرهنگ کهن ایران که این کشور را بدل به گهواره تمدن جهان ساخته است، گفت: مرور تاریخ ایران به وضوح نشان می‌دهد که ایرانیان در مواجهه با هر گردنه تاریخی با اتکا به همان هوش فرهنگی، تمدنی و نیز رمز اتحاد و یک‌دلی که شناسنامه مُعَرَف ایران و مردمانش در سراسر جهان است بر تمام سختی‌ها فائق آمده و با پیروزی، لحظات سخت تاریخ را پشت سر گذاشته‌اند.

وی با اشاره به اراده ایرانیان در مواجهه با زر و و تزویر به عنوان نماد طاغوت در مسیر به زیر کشیدن رژیم پیشین، برافراشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران و کاشت نهال انقلاب که امروز به درختی تناور، تنومند و پُرمیوه بدل شده است، اظهار کرد: مرور تاریخ معاصر و 47 ساله انقلاب شکوهمند اسلامی خود به تنهایی مؤید عظمت اتحاد و عزم یکپارچه ایرانیان در سپری کردن دوران سخت و تلاش برای آبادانی و تعالی سرزمین‌مان در دو بعد ملی و بین‌المللی است.

آرمان میهن‌دوستی و رمز اتحاد

مدیر مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری با تأکید بر آنکه اگر میهن‌دوستی و نگاه یک خانواده میان تمامی مردمان ایران نبود، شاید تاریخ حماسه جنگ تحمیلی هشت ساله با تمام آرمان‌ها و رویش‌های مبانی برآمده از تبلور نظام انقلابی و اسلامی متأثر از خواست مردم به گونه دیگری نوشته می‌شد، یادآور شد: دشمنان این خاک، مردمانش و آنهایی که وجود نظام اسلامی و انقلابی را مانع محقق شدن مطامع خود می‌دانند، گمان می‌کردند که ملت ایران به واسطه ماه‌های کوتاه سپری شدن از انقلاب، ضربه‌پذیر هستند و از همین رو دست دشمنان این کیان از آستین رژیم بعث بیرون زد.

وی ادامه داد: اما مردم همیشه قهرمان ایران در طول تاریخ، بار دیگر همزمان با چشم چپ دشمنان به آب و خاک این سرزمین و هجمه به خانواده ایرانی، یک‌دل، یک‌صدا، منسجم و متحد از پیر و جوان تا زن و مرد، به صفوف دفاع از کشور برخاستند و حاصل شد حماسه‌ای مقدس و هشت ساله که دوست و دشمن؛ تحقق، استمرار و پیروزی ایرانیان در آن حماسه را تحسین کرده‌اند.

ارسالی صبح یکشنبه21 دی//// خط تمییز اعتراض و سوء‌استفاده؛ فرهنگ اصیل ایران و ایرانی است

سد همیشگی ایرانیان در برابر دشمنان، منافقان و مزدوران

کارگردان نمایش «کانال کمیل» با تأکید برآنکه طی نزدیک به پنج دهه از حیات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، هر بار که دشمنان، منافقان، مزدوران و خائنان به این آب و خاک، قصد خدشه وارد کردن به اتحاد، انسجام و تمامیت سرزمین ایران را داشتند با پاسخ سخت ایرانیان مواجه شدند، گفت: هر بار، تفرقه‌افکنی دشمن که خیال آنها بر طمع پیروزی بود، نه تنها به بار ننشست که سبب انسجام و اتحاد بیشتر مردمان این سرزمین شد.

وی ادامه داد: همین راز هم‌دلی و اتحاد ایرانیان سبب شد تا جنگ 12 روزه رژیم صهیونی به سرزمین‌مان با رویکرد مزدورانه و هدف آسیب به اتحاد مردمان ایران‌زمین که این‌بار با همراهی عده‌ای نفوذی و خائن به وطن انجام شد؛ با شکست مواجه شود و تلألو اتحاد ایرانیان از هر قوم، نژاد، زبان و اقلیم اما همه برای یک نام، یعنی «وطن» و «ایران» را به چشم جهانیان آشکار سازد.

ارسالی صبح یکشنبه21 دی//// خط تمییز اعتراض و سوء‌استفاده؛ فرهنگ اصیل ایران و ایرانی است

اختلاف‌های خانوادگی در خود خانواده حل می‌شود

زارعی با اشاره به آنکه حتی در یک خانواده کوچک نیز گاه اختلاف‌نظرها و زاویه‌هایی میان اعضای خانواده پیش می‌آید که این امری طبیعی است و بازتاب دهنده پویایی یک زندگی و همنشینی آرای متفاوت در قالب یک خانواده واحد یا همان دموکراسی محض است، تصریح کرد: بسیار طبیعی است که در خانواده بزرگ ایران نیز گاه اختلاف‌نظرهایی میان مردم با خود یا با دولت پیش آید؛ اما ایران و ایرانی چه در تاریخ انقلاب و چه در هزاره‌های تمدنی همواره و همیشه ثابت کرده که برخلاف بسیاری از کشورهای همواره نیازمند حضور دیگران و بیگانگان برای رفع مشکلاتشان؛ این مردمان شریف و ملت نجیب ایران برای حل اختلاف درونی خود، فقط به هوش فرهنگی، سابقه تمدنی و غنای اتحاد سرزمین و مردمان همین خانواده وابسته بوده و هستند.

مدیر دفتر تئاتر بچه‌های مسجد با تأکید بر سابقه ایران و ایرانی در حل مشکلات داخلی توسط خود و پس‌زدن دست بیگانگان؛ دشمنان این نظام، انقلاب و مردمان شریف ایران را بر آن داشته تا طی دهه اخیر با طرح خدعه و نیرنگ جهت ایجاد کینه و کاشتن بذر نفاق میان ایرانیان دنبال اهداف پلید و شوم خود در این سرزمین باشند، اظهار کرد: تنها با مرور اتفاق‌های سال 1401 تا به امروز می‌توانیم به وضوح شاهد این نیت خبیثانه و مملو از کینه دشمنان برای ایجاد نفاق میان اقوام ایرانی و مردمان این سرزمین باشیم. اما خدا را شاکریم که بصیرت و هم‌دلی ایرانیان در کنار اتحاد، انسجام و رهبری آگاهانه، هربار سبب شکست دشمن و برملا شدن نیات پلید آنها برای مردمان ایران و تمام جهانیان بوده است.

ارسالی صبح یکشنبه21 دی//// خط تمییز اعتراض و سوء‌استفاده؛ فرهنگ اصیل ایران و ایرانی است

هیچ کس منکر مشکلات معیشتی نیست

زارعی با تأکید بر آنکه تفاوت قائل نشدن میان اعتراض و مطالبه با سوء‌استفاده و تخریب اموالی که متعلق به همین مردمان است با پیشینه فرهنگ اصیل و تمدن غنی ایران و ایرانی، خوانش ندارد، تصریح کرد: از همین روی و با استناد به سابقه نفوذ برخی جریان‌های استعماری، استکباری و وجود برخی خائنان به وطن که به هوای این دنیا؛ خود، خانواده و سرزمین‌شان را به بیگانه تقدیم می‌کنند، باید نهایت توجه را به این مهم داشت که هیچ نیروی خارجی بدون ارجح دانستن منافع خود به منافع ایرانیان، نمی‌تواند و از آن مهمتر نمی‌خواهد حلال مشکلات مرمان این سرزمین باشد. پس برای تشخیص سره از ناسره در این شرایط متفاوت باید نهایت بصیرت و هوشمندی را به کار گیریم.

بازیگر سریال «یوسف پیامبر(ع)» با اشاره به آنکه هیچ فردی منکر وجود سختی به ویژه در حوزه مسائل اقتصادی و معیشتی در این زمانه نیست، گفت: مقام معظم رهبری نیز بر این مهم و وجود این آسیب اشاره داشتند و دولت و دولتمردان را مکلف به رفع آن مشکل‌ها، حفظ شأنیت ایرانیان و تکریم مردمانی که همواره پای این انقلاب ایستاده و از آن در برابر هر بیگانه دفاع کرده‌اند، دانسته‌اند؛ اما مسئله آن است که بیان اعتراض به شکل مدنی و در قالب گفت‌وگو که حلال تمامی مشکلات و مهمترین مؤلفه تفاوت انسان صاحب عقل و خرد با دیگر جانداران مخلوق خداست، باید مثل همیشه در اولویت قرار گیرد. صف اتکا به مبانی بیان مدنی، خواسته و مطالبه مبتنی بر گفت‌وگو باید از صف سوء‌استفاده‌گران و آسیب‌زنندگان به دارایی مردم که متعلق به آنهاست، به شکل کامل و مجزا تفکیک شود.

ارسالی صبح یکشنبه21 دی//// خط تمییز اعتراض و سوء‌استفاده؛ فرهنگ اصیل ایران و ایرانی است

عزم ملی مسئولان برای برطرف ساختن مشکلات معیشتی

کارگردان نمایش «دروازه ساعات» با اشاره به آنکه دولت و دولتمردان نیز باید در نوع گفتمان ارتباطی خود با مردم با گشاده‌دستی و گوش‌شنوای بیشتر به میدان آیند، یادآور شد: فارغ از همه اینها؛ لازم است با عزم و اراده‌ای ملی که میان تمامی دولتمردان وجود دارد به سمت پاسخ مطلوب و کاستن فشارها به ویژه اقتصادی و کمک به معیشت هرچه بیشتر و بهتر این مردمان شریف و نجیب ایرانی که همواره با هر شرایطی پای سرزمین و آرمان‌های آن ایستاده‌اند؛ حرکت کنند.

زارعی در پایان با تأکید بر آنکه تمامی صحبت‌ها و سخنان صاحب‌منصبان کشورهای استعماری غرب، اروپایی‌ها و تمام سیاست‌های تفرقه‌افکنانه رژیم صهیونی و عوامل نفوذ آنها نباید برای هیچ یک از ملت ایران کوچکترین اهمیتی داشته باشد، تأکید کرد: هدف اول و آخر آنها تنها منافع شخصی و احاطه به دارایی‌های ملی، مردمی و خدادادی این سرمین است.

وی در پایان تصریح کرد: ملت شریف، با ایمان، مقتدر، شجاع و متحد ایران در سراسر این سرزمین پهناور با هر زبان، قوم، اقلیم و روش؛ با بینش همیشگی اتحاد، انسجام و هم‌دلی، نیز بیان مطالبه مبتنی بر منطق گفت‌وگو؛ ضمن کوتاه کردن دست دشمنان این آب و خاک، بار دیگر از این گردنه نیز به سلامت عبور خواهند کرد و نتیجه تمام این پیروزی‌ها نیز باز سبب شرمندگی دشمنان و رو شدن دست آنها در ایجاد تفرقه و کاشتن بذر نفاق میان مردمان ایران خواهد بود.

انتهای پیام
خبرنگار:
امین خرمی
دبیر:
فاطمه بختیاری
captcha