کد خبر: 4328143
تاریخ انتشار : ۲۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۱

آغاز تشییع پیکر مدافعان امنیت در ساری

آغاز تشییع پیکر مدافعان امنیت در ساری مردم ولایی ساری با تشییع پیکرهای مطهر شهدای مدافع امنیت در اغتشاشات اخیر به خانوده این شهدا و مدافعان غیور امنیت، اظهار ارادت کرده و این جنایت‌ها را به‌شدت محکوم کردند.

آغاز تشییع پیکر مدافعان امنیت در مازندرانبه گزارش خبرنگار ایکنا از مازندران، مردم ولایی مرکز استان مازندران از دقایق اولیه ساعات ۱۴ امروز ۲۲ دی‌ماه با حمل پیکر مطهر شهدای مدافع امنیت و داشتن پلاکارد‌هایی در محکومیت گروه‌های اغتشاشگر و تروریست‌های مسلح علیه سردمداران این جنایات انسانی، شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل دادند.

بر اساس این گزارش آیین تشییع پیکر شهدا از چهارراه ابن‌شهرآشوب ساری به سمت میدان شهدا با ازدحام مردم متدین و ولایتمدار ساروی در حال انجام است.

این مردم با بصیرت، یکبار دیگر با شهدا پیمان می‌بندند همیشه تابع امر ولی‌زمان خود بوده و با حضور خود در بزنگاه‌های تاریخی هیچگاه به یاوه‌گویان اجازه دهن‌کجی به ارزش‌ها و مام وطن را نخواهند داد.

انتهای پیام
captcha