کد خبر: 4328613
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۳

اهدای گل به نیرو‌های انتظامی در تبریز

جمعی از اصحاب رسانه با حضور در برخی از چهار راه‌های شهر تبریز با اهدای گل به نیرو‌های انتظامی از تلاش‌های آنها برای تامین امنیت و آرامش قدرانی کردند.

خبرنگاران، اهدای گل به حافظان امنیت

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، جمعی از اهالی رسانه به همراه مادر شهید «حسین اجاقی»، از شهدای امنیت سال ۱۴۰۱ امروز ۲۴ دیماه در بازدید از چند محله و خیابان‌ تبریز از نیروهای حافظ امنیت با اهدای شاخه گل قدردانی کردند.

حافظان امنیت با دیدن مادر شهید اجاقی که برای خداقوت گفتن به آنها آمده بود، گفتند: «جای حسین اکنون پیش ما خالی است».

سرهنگ بزرگی، فرمانده یگان امداد تبریز که این روزها نامش در فضای مجازی بسیار پیچیده و به عنوان یکی از غیور مردان آذربایجانی محبوب قلب تبریزی‌ها شده و نامش لرزه بر اندام  اراذل و اوباش می‌اندازد، به سوی مادر شهید آمد و  بر گوشه چادرش بوسه زد و خطاب به او گفت: «یاد و خاطره حسین هیچ وقت فراموش شدنی نیست دعا کن ما هم عاقبت بخیر بشویم».

وی ادامه داد: به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهیم خواسته کسانی که برای کشور زیبای ما نقشه کشیده‌اند تا به این مرز و بوم تسلط پیدا کنند، برآورده شود. ایران پرقدرت پابرجا خواهد بود و نمی‌گذاریم خون شهدا پایمال شود.

جواد بیرامزاده، رئیس سازمان بسیج رسانه آذربایجان‌شرقی نیز به نمایندگی از خبرنگاران از تلاش‌های حافظان امنیت قدردانی کرد و گفت: این نیروها، در شرایطی که دشمنان با تبلیغات و توطئه‌ها در حال تلاش برای تخریب آرامش اجتماعی جامعه هستند، در خط مقدم دفاع از امنیت و آرامش مردم قرار دارند.

این مراسم، نمادی از همبستگی مردم تبریز با نیروهای انتظامی و تقدیر از فداکاری‌های آنها در برابر آشوب‌های تبلیغاتی دشمنان بود. تبریز، با هوشیاری و وحدت، نشان داد که در برابر دسیسه‌های خارجی، از این نیروها دفاع می‌کند.

انتهای پیام
دبیر:
امرعلی گل محمدی
captcha