به گزارش ایکنا به نقل از روابطعمومی دادگستری یزد، حجتالاسلام حسین طهماسبی، رئیس کل دادگستری استان یزد با اشاره به نقش پر رنگ مهاجرین به استان یزد در آشوبهای خیابانی گفت: محرز است افراد اصلی و مؤثر در خرابکاریها، عمدتاً غیربومی بوده و آموزش دیده و تمرین کرده به خیابان آمده بودند.
طهماسبی تصریح کرد: در آشوب اخیر عناصر مزدور و معاند، بعضی جوانان و نوجوانان را به عنوان سیاهی لشکر به کار گرفتند و آنان را مشغول به شعار دادن میکردند و خود به اقدامات خراب کارانه مطابق با آموزشهای دیده شده مبادرت داشتند.
وی به خسارت عمده این اغتشات به مردم استان اشاره کرد و گفت: خسارتهای زیادی به دستگاههای خدمت رسان، اماکن دولتی، بانکها و مردم استان وارد شده است به صورتی که طی دو سال آینده باید از حق هر نفر شهروندان استان، ماهیانه 4 میلیون ریال کسر شود تا خسارتها جبران شود.
طهماسبی با بیان اینکه برخی از عوامل اصلی و حرفهای مؤثر در خرابکاریها دستگیر شده اند گفت: علاوه بر دستگیری تعداد قابل توجهی از عوامل مؤثر در آشوبها، برخی نیز شناسایی شده و دستگیری آنان در دستور کار قرار دارد.
انتهای پیام