کد خبر: 4328744
تاریخ انتشار : ۲۵ دی ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۱

ضربه وزارت اطلاعات به تروریست‌ها در کرمان

شش نفر از عوامل اصلی و به اصطلاح لیدرهای اغتشاشات و عملیات تروریستی شهر کرمان شناسایی و بازداشت شدند. 

بیانیه اداره کل اطلاعاتبه گزارش ایکنا از کرمان، اداره کل اطلاعات استان کرمان امروز ۲۵ دی‌ماه طی بیانیه‌ای اعلام کرد: شش نفر از عوامل اصلی و به اصطلاح لیدرهای اغتشاشات و عملیات تروریستی شهر کرمان شناسایی و بازداشت شدند و این افراد با همکاری مردم و انجام اقدامات اطلاعاتی تکمیلی توسط سربازان گمنام امام زمان بازداشت شدند. 

دو نفر از این لیدرها ضمن تهیه سلاح گرم اقدام به ایجاد یک شبکه ۲۰ نفره برای تخریب گسترده و هدفمند در آشوب‌های تروریستی اخیر کردند. 

این افراد به طور مستمر از اماکن مهم نظامی در استان کرمان فیلمبرداری و در صدد ارسال تصاویر و مختصات این مراکز به عنصر وابسته به سرویس جاسوسی رژیم صهیونی در خارج کشور بودند که به علت قطعی اینترنت موفق نشدند.از این افراد چند قبضه سلاح گرم، شوکر و افشانه اشک آور و مقادیری سازه های انفجاری ویژه تهیه بمب کشف و ضبط شد. 

نفر سوم یکی از اوباش با سابقه و متواری کرمان به نام (س - ر) است که از عوامل اصلی و میدانی اغتشاشات و به آتش کشیدن فروشگاه‌های بزرگ در کرمان بود که در مخفیگاهش در شهرستان بم بازداشت شد. 

نفر چهارم از لیدرهای اغتشاشات و مرتبط با اعضای گروهک تروریستی دموکرات کردستان است که ضمن برقراری ارتباط با عناصر وابسته به آن گروهک و تحریک به تخریب اموال عمومی درپی تهیه اسلحه جنگی و ضربه به ماموران حافظ امنیت بوده است. 

دو نفر دیگر هم از لیدرهای اغتشاشات در شهرستان کرمان (یک خانم اهل کرمان و یک آقا اهل کرمانشاه) که اقدام به تهییج و هدایت اغتشاشگران با سنگ‌پرانی به سمت ماموران در میدان آزادی شهر کرمان می‌کردند شناسایی و بازداشت شدند. 

انتهای پیام
captcha