به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجانغربی، رسول مقابلی، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجانغربی امروز، ۲۸ دیماه اظهار کرد: طبق آخرین آمار تاکنون یکهزار و ۱۷۰ نفر برای شرکت در انتخابات شوراهای اسلامی شهر آذربایجانغربی ثبتنام کردهاند و امکان افزایش این آمار در امروز نیز وجود دارد.
وی افزود: مهلت ثبتنام اولیه تا ساعت ۲۴ دیشب تمدید شده بود، اما به دلیل مشکلاتی در شبکه و اختلالات ارتباطی در برخی مناطق، ثبتنام تا امروز نیز ادامه دارد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار آذربایجانغربی با بیان اینکه ۸۹ درصد از این داوطلبان شورا را مردان و ۱۱ درصد را بانوان تشکیل میدهند، ادامه داد: برای شهرهای تا ۲۰ هزار جمعیت مدرک تحصیلی مورد نیاز حداقل فوقدیپلم و برای شهرهای بیش از ۲۰ هزار جمعیت نیز حداقل مدرک مورد نیاز لیسانس است.
وی با تأکید بر اهمیت حضور حداکثری شهروندان در انتخابات، افزود: این انتخابات فرصتی برای انتخاب نمایندگان شایسته و پاسخگوی نیازهای جامعه است.
انتهای پیام