کد خبر: 4329835
تاریخ انتشار : ۰۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۲:۴۴
معاون امنیتی وزارت کشور:

مردم آذربایجان‌غربی در دفاع از اسلام و انقلاب پیشتاز بودند

علی‌اکبر پورجمشیدیان گفت: مردم آذربایجان‌غربی بار‌ها ثابت کردند، در دفاع از انقلاب و اسلام به معنای واقعی کلمه پیشگام و پیشتاز هستند و برای تقویت همبستگی ملی گام‌های بلندی برداشتند.

علی‌اکبر پورجمشیدیان، معاون امنیتی وزارت کشوربه گزارش خبرنگار ایکنا از آذربایجان‌غربی، علی‌اکبر پورجمشیدیان، معاون امنیتی وزارت کشور، امروز، ۳ بهمن‌ماه در اجلاسیه شهرداران که در سالن ۳ هزار نفری شهیدان آهن‌دوست ارومیه برگزار شد، گفت: مردم ایران اسلامی به‌ویژه آذربایجان‌غربی بار‌ها ثابت کردند، در دفاع از انقلاب و اسلام به معنای واقعی کلمه پیشگام و پیشتاز هستند و برای تقویت همبستگی ملی گام‌های بلندی برداشتند. 
 
وی ادامه داد: مردم آذربایجان‌غربی در بحبوحه انقلاب اسلامی و در سال‌های بعد از آن با هدایت‌های مجاهد نستوه حجت‌الاسلام غلامرضا حسنی از انقلاب دفاع کرده و امنیت را در این خطه از کشورمان برقرار کردند، همچنین با فرماندهی سردار بزرگ اسلام شهید باکری ده‌ها عملیات آفندی و پدافندی در طول هشت سال دفاع مقدس انجام شد تا اینکه در نهایت شهید مهدی باکری و شهید حمید باکری به لقاء حق شتافتند. 
 
وی ضمن ابراز تأسف گفت: برخی از روی غفلت و ناآگاهی از کسانی تمجید می‌کنند که دوران حکومت آنها ننگ‌آمیز‌ترین و حقارت‌آمیزترین و بدترین دوران‌ها در تاریخ کشورمان بود، به طوری که نهایت خفت و خاری به کشورمان تحمیل شد؛ برای فهمیدن این موضوع کافی است مطالعه شود. 
 
این مسئول بر لزوم مطالعه و تأمل درباره تاریخ دوران رضاخان تأکید کرد و افزود: سپهبد امیر احمدی جزو نخستین مقامات ارتش ایران بود که در خاطرات خود با صراحت نوشته است، وقتی جنگ جهانی دوم انجام شد از سوی شاه و ارتش ایران هیچ‌گونه مقاومتی نشد و دشمنان وارد کشورمان شدند. 
 
وی تصریح کرد: برخی از دوران رضاقلدر با افتخار یاد می‌کنند و مدعی هستند که در کشور پیشرفت‌های زیادی رخ داده است، حال آنکه اگر هم در کشور تغییر و تحولی صورت گرفته، راه‌آهن، تونل، کانال و هرگونه ساخت‌وساز انجام شده است، توسط متجاوزان و برای رفع حوائج خودشان بوده ولی رضاخان همه آنها را به‌نام خود مصادره کرده بود. 
 
معاون امنیتی وزارت کشور دوران رضاخان را نحس‌ترین ایام برای کشورمان دانست و گفت: در آن سال‌ها حجاب از سر زنان برداشتند، لباس مردان را تغییر دادند، پرچم عزای حسینی را از سردرب خانه‌ها و حسینیه‌ها برداشتند. 
 
پورجمشیدیان به دوران حکومت محمدرضاپهلوی اشاره و تصریح کرد: کاپیتولاسیون به معنای واقعی کلمه  ننگ‌آور و تحقیرآمیز بود چراکه حتی اگر یک سرباز آمریکایی به شاه ایران اهانت می‌کرد، نمی‌توانست در ایران طرح دعوا کند، بلکه باید در آمریکا شکایت می‌کرد؛ در این راستا و پیرامون رویداد‌های مربوط به این دوره از تاریخ می‌توانید خاطرات اسدالله عَلَم را مطالعه کنید. 
 
وی ادامه داد: ربع پهلوی هنوز هزینه روزمره خود را از مادرش دریافت می‌کند، ولی در کشور ما عده‌ای هستند که به او خوشامد می‌گویند و به پدرش روحت شاد. 
 
این مسئول جنگ ۱۲ روزه ایران و رژیم صهیونیستی را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: ملت بزرگ ایران اسلامی با صلابتی وصف‌نشدنی مقابل رژیم صهیونیستی ایستادند و به متجاوز اجازه ندادند که به اهداف شوم خود دست پیدا کند، حال آنکه دشمن می‌خواست در این جنگ ۱۲ روزه تکلیف نظام اسلامی را یکسره‌ کند. 
 
وی به اغتشاشات اخیر و خساراتی که وارد شد، اشاره کرد و گفت: در مجامع بین‌المللی خسارت‌هایی را که مردم در اغتشاشات اخیر متحمل شدند پیگیری خواهیم کرد و مردم یقین بدانند، دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی، پاسداران و بسیجیان عزیز تا آخرین قطره خون خود پای ارزش‌های انقلاب ایستاده‌اند.
انتهای پیام
captcha