کد خبر: 4332670
تاریخ انتشار : ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۶
حجت‌الاسلام نورپور:

دستاوردهای انقلاب اسلامی برای نسل جوان تشریح شود

امام جمعه کمالشهر کرج گفت: 47 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی، باید دستاوردهای کشور در عرصه‌های علمی، صنعتی، دفاعی و اجتماعی به نسل جوان به‌صورت کامل و روشن تشریح شود تا اهمیت فداکاری ملت ایران و نقش امام راحل و شهدا در شکل‌گیری ایران مستقل و مقتدر درک شود.

حجت الاسلام محمود نورپور امام جمعه کمالشهر کرج

به گزارش ایکنا از البرز، حجت‌الاسلام والمسلمین محمود نورپور، امام جمعه کمالشهر، 17 بهمن‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته گفت: ۴۷ سال پیش، مردم ایران به رهبری امام راحل(ره) برای احقاق اسلام، استقلال و آزادی قیام کردند و با فدا کردن بهترین و عزیزترین جوانان خود، انقلاب را به پیروزی رساندند. در قدم بعد، مردم آزادانه نوع حکومت را تعیین کرده و با رأی مثبت به قانون اساسی، برای اولین بار در تاریخ یک حکومت اسلامی و شیعه اثنی‌عشری با عنوان جمهوری اسلامی ایران شکل گرفت.

وی افزود: در این سال‌ها، علی‌رغم دشمنی‌ها، توطئه‌ها و شیطنت‌های شیاطین و دشمنان، به‌ویژه آمریکای مستکبر، نظام اسلامی در عرصه‌های مختلف علمی، فناوری، صنعتی، عمرانی و آبادانی کشور خوش درخشیده و خدمات گسترده‌ای به مردم ارائه کرده است.

امام جمعه کمالشهر با اشاره به اهمیت بیان دستاوردهای انقلاب تصریح کرد: باید همه این پیشرفت‌ها برای نسل جوان، به‌ویژه کسانی که قبل از انقلاب را ندیده‌اند، روشن و ملموس شود. کشور ما که پیش از انقلاب یکی از بالاترین نرخ‌های بی‌سوادی را داشت، امروز به کانون علم و دانش تبدیل شده و دانشمندان جوان آن در زمینه‌های مختلف فناوری و علوم پیشرفته نقش‌آفرینی می‌کنند.

این مسئول بیان کرد: ایران پیش از انقلاب کاملاً وابسته به بیگانگان بود و حتی شاه آن اسیر نفوذ سفیران کشورهای خارجی بود. امروز اما کشور ما مستقل و به یک قدرت بزرگ منطقه‌ای و جهانی تبدیل شده است. قبل از انقلاب مردم هیچ دخالتی در سرنوشت خود نداشتند و انتخابات هیچ‌گاه آزاد و مردمی برگزار نمی‌شد، اما پس از انقلاب، ده‌ها انتخابات آزاد و مردمی برگزار شده و مردم به‌صورت مستقیم یا غیرمستقیم مسئولان کشور را انتخاب می‌کنند.

نورپور با اشاره به پیشرفت‌های صنعتی و فناوری گفت: کشوری که پیش از انقلاب حتی در تولید ساده‌ترین تجهیزات صنعتی عاجز بود، امروز به فضل الهی در عرصه فناوری نانو، هسته‌ای، فضایی، سلول‌های بنیادی و صنایع پیچیده دیگر درخشیده است. در یک روز، دانشمندان جوان ایران توانستند سه ماهواره کاملاً بومی را به فضا پرتاب کنند. این موفقیت‌ها نشان‌دهنده ظرفیت عظیم علمی و صنعتی کشور است.

وی افزود: قبل از انقلاب، ایران حتی در زمینه تولید تجهیزات دفاعی وابسته بود و سیم‌خاردار را هم از خارج وارد می‌کرد. امروز اما پهپادهای پیشرفته و موشک‌های بازدارنده کشور، قدرت بازدارندگی ایران را تثبیت کرده و دشمنان را به لرزه انداخته است.

امام جمعه کمالشهر همچنین به پیشرفت‌های حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: قبل از انقلاب تنها ۳۷ درصد شهرها بیمارستان داشتند و بسیاری از داروها نیز وارداتی بود. امروز ۹۴ درصد شهرها از خدمات بهداشتی و درمانی برخوردارند و ۹۷ درصد داروهای مورد نیاز کشور در داخل تولید می‌شود. حتی پیچیده‌ترین جراحی‌ها نیز به دست پزشکان ایرانی و در داخل کشور انجام می‌شود.

وی ادامه داد: قبل از انقلاب تنها چهار شهر کشور از گاز شهری بهره‌مند بودند و در زمینه سدسازی نیز ایران با ۱۹ سد وابسته به مهندسان خارجی بود. امروز تقریباً تمام روستاها و شهرها از نعمت گاز برخوردارند و بیش از ۲۰۰ سد فعال در کشور وجود دارد که اکثراً توسط مهندسان جوان ایرانی ساخته شده‌اند. این واقعیت‌ها باید برای مردم بازگو شود تا قدر انقلاب و تلاش‌های ملت ایران دانسته شود.

نورپور در بخش دیگری از سخنان خود به مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور اشاره کرد و گفت: با وجود همه این پیشرفت‌ها، در بخش‌های مختلف اقتصادی، فرهنگی و آموزشی مشکلاتی وجود دارد. نظام تعلیم و تربیت، عدالت اجتماعی و حوزه معیشت مردم با چالش‌هایی مواجه است، اما همه این مسائل قابل حل است. مهم‌ترین مشکل امروز کشور، مساله معیشت است و دولت باید با تمام توان خود برای کاهش مشکلات مردم تلاش کند.

این مسئول بیان کرد: اقتصاد کشور ما بیمار و وابسته به نفت است و تولید به دلار گره خورده است. بی‌تدبیری‌ها و سیاستگذاری‌های نادرست، همراه با بی‌توجهی به هشدارهای مقام معظم رهبری، مشکلات اقتصادی را تشدید کرده است. یکی از عوامل مهم گرانی‌ها تحریم‌های ظالمانه دشمنان است که هدف آن جدا کردن مردم از اسلام، انقلاب و ولایت است.

امام جمعه کمالشهر با انتقاد از پرداختن به مسائل حاشیه‌ای گفت: در شأن دولت اسلامی نیست که به موضوعاتی مانند موتورسواری بانوان بپردازد. مشکل واقعی مردم، معیشت و تأمین نیازهای اساسی زندگی است و این موضوع باید در اولویت مسئولان قرار گیرد.

وی در پایان با تأکید بر اهمیت حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن گفت: راهپیمایی امسال از اهمیت فوق‌العاده‌ای برخوردار است. مردم ایران با حضور پرشور خود بار دیگر با آرمان‌های امامین انقلاب و شهدای گرانقدر تجدید میثاق خواهند کرد و به کوری چشم دشمنان، پایبندی خود به انقلاب و رهبر عزیزتر از جان را نشان خواهند داد. هرچند مشکلاتی وجود دارد، اما دشمنان بدانند که ملت ایران هرگز از آرمان‌های انقلاب دست نخواهد کشید.

انتهای پیام
دبیر:
الناز دادمهر
captcha