کد خبر: 4332748
تاریخ انتشار : ۱۸ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۷

اعزام ۱۰۰۰ دانشجوی خراسان‌شمالی به اردوی راهیان‌نور

مسئول سازمان اردویی راهیان‌نور سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان‎‌شمالی از اعزام یک‌هزار دانشجو از استان به اردوهای راهیان‌نور طی امسال خبر داد.

راهیان نوربه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، سرهنگ حسنعلی حاجتی، مسئول سازمان اردویی راهیان‌نور سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان‎شمالی اظهار کرد: اعزام به اردوی راهیان‌نور تا پایان بهمن ادامه دارد و سپس، بعد از ماه رمضان در ایام نوروز، مجدد انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه طی نیمه دوم امسال اعزام چهار هزار نفر از خراسان‌شمالی به اردوهای راهیان‌نور انجام شده، گفت: طی مدت یاد شده این افراد در قالب ۱۷ کاروان و ۸۲ دستگاه اتوبوس به مناطق جنوب کشور اعزام شده‌اند.

حاجتی با بیان اینکه 60 درصد از اعزام‌های انجام شده طی این مدت، دانش‌آموز و زائر‌اولی هستند، ادامه داد: اردوی راهیان‌نور، اردویی بصیرتی، فرهنگی و به تعبیر رهبر انقلاب، نوعی جهاد تبیین عملی است. 

وی گفت: هم استانی‌ها در صورت عزیمت به مناطق عملیاتی جنوب کشور با خودرو شخصی در ایام نوروز، از ۵ تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۵ می‌توانند از سه روز اسکان رایگان در اردوگاه جوادالائمه(ع) خراسان‌شمالی در حمیدیه خوزستان استفاده کنند.

حاجتی با اشاره به اهمیت و ضرورت برگزاری اردوهای راهیان نور تأکید کرد: دشمن جنگ شدید ادراکی و شناختی را علیه جمهوری اسلامی ایران شروع کرده و جوانان را مورد هجمه قرار داده، به همین خاطر نیاز داریم تا جوانانمان را به کربلای ایران ببریم تا با توجه به فضای معنوی حاکم در آنجا، روح آن‌ها صیقل داده شود.

مسئول سازمان اردویی راهیان نور سپاه حضرت جوادالائمه(ع) خراسان‎شمالی با بیان اینکه افراد در این اردوی زیارتی با حضور در یادمان‌های شهدا در هویزه، اروندکنار، شلمچه و دهلاویه با فرهنگ ایثار و شهادت بیشتر آشنا می‌شوند، تصریح کرد: همه در مقابل شهدا و امام شهدا وظایفی را داریم و اگر به این موضوع توجه نکنیم باید در دنیا و آخرت پاسخگوی آن‌ها باشیم.

وی با بیان اینکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه از اولویت‌های مسئولان است و نسل جوان و نوجوان باید با رشادت و فداکاری رزمندگان آشنا شوند، گفت: اردوهای راهیان‌نور فرصتی برای شناخت دانش‌آموزان از ایثارگری‌های دوران دفاع مقدس است و ارزش و اهمیت زیادی دارد.

انتهای پیام
دبیر:
آرزو یزدانی
captcha