کد خبر: 4333716
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۱
فرماندار کرمانشاه:

۲۲ دی مقدمه حضور باشکوه مردم در ۲۲ بهمن بود

محمد مبین با اشاره به حضور پرشور مردم در راهپیمایی 22 دی‌ماه گفت: همان بصیرت و آگاهی، در یوم‌الله ۲۲ بهمن نیز تکرار خواهد شد و مردم بار دیگر پایبندی خود به مسیر انقلاب و آرمان‌های امام راحل را نشان می‌دهند.

محمد مبین فرماندار کرمانشاهمحمد مبین فرماندار کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا از کرمانشاه، با اشاره به در پیش‌بودن راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن گفت: حضور مردم در این روز باشکوه، ادامه همان حماسه‌ای است که ملت ایران با تکیه بر تعالیم انسان‌ساز و رهایی‌بخش اسلام انقلابی و تحت هدایت حضرت امام خمینی (ره) رقم زدند، حرکتی که نه‌تنها نقطه عطفی در تاریخ ملت ایران بود، بلکه معادلات تحمیلی قدرت را نیز برهم زد و نشان داد اراده ملت‌ها می‌تواند سرنوشت‌ساز باشد.

وی با اشاره به تداوم دشمنی‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران طی بیش از چهار دهه از عمر بابرکت انقلاب، گفت: دشمنان قسم‌خورده نظام اسلامی، به‌ویژه استکبار جهانی، پس از شکست توطئه‌های مختلف علیه ملت ایران در طول ۴۷ سال گذشته به‌ویژه پس از جنگ ۱۲روزه، امروز تمام ظرفیت رسانه‌ای خود را برای القای ناامیدی به‌کار گرفته‌اند تا میان مردم و حاکمیت فاصله ایجاد کنند.

فرماندار کرمانشاه با بیان اینکه این سناریوها برای مردم ایران تکراری شده است، گفت: در چنین شرایطی، ملت شریف ایران با وجود برخی مشکلات، همان‌گونه که در راهپیمایی تاریخی 22 دی‌ماه نشان دادند، بار دیگر با حضور پرشور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن اجازه نخواهند داد این فضاسازی‌ها به نتیجه برسد.

مبین ادامه داد: مردم در راهپیمایی تاریخی 22 دی‌ماه و مردم انقلابی کرمانشاه در راهپیمایی 21 دی‌ماه امسال، با حضور خود پیام روشنی ارسال کردند، اینکه از مسیری که امام راحل از سال ۴۲ ترسیم کرد، خارج نشده‌اند.

فرماندار کرمانشاه یادآور شد: حضور مردم در ۲۲ بهمن، اعلام صریح وفاداری به آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی است و پیامی روشن برای دشمنان دارد که ملت ایران همچنان استوار و هوشیار در صحنه حضور دارد.

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
captcha