کد خبر: 4334087
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۵

با دستور رئیس‌جمهور 4254 خانواده گلستانی خانه‌دار شدند

در جریان سفر رئیس‌جمهور به استان گلستان، بهره‌برداری متمرکز از پروژه‌های مسکن استان با دستور وی و از طریق ارتباط تصویری آغاز شد. این آیین با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی در محل اجرای طرح‌ها برگزار شد.

مسعود پزشکیان رئیس جمهور

به گزارش ایکنا از گلستان به نقل از اداره کل راه و شهر سازی، همزمان با سفر رئیس‌جمهور به استان گلستان، آیین افتتاح متمرکز پروژه‌های مسکن استان به‌صورت ویدئو کنفرانسی با دستور رئیس‌جمهور و با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی در محل اجرای پروژه برگزار شد و در مجموع ۴۲۵۴ واحد مسکونی شهری و روستایی به بهره‌برداری رسید.

از مجموع واحدهای افتتاح‌شده، یک‌هزار و ۴۲۴ واحد در بخش شهری با سرمایه‌گذاری حدود یک‌هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و دو هزار و ۸۶۰ واحد در مناطق روستایی با اعتباری نزدیک به دو هزار میلیارد تومان احداث و آماده سکونت شده است.

این واحدها در چارچوب سیاست‌های حمایتی دولت و با رویکرد تقویت عرضه مسکن و پشتیبانی از خانوارهای واجد شرایط ساخته شده و بخشی از برنامه‌های توسعه‌ای حوزه مسکن در استان به شمار می‌رود.

در این مراسم، کلید یکی از واحدهای مسکونی به‌صورت نمادین به یکی از خانواده‌ها اهدا شد؛ اقدامی که نشان‌دهنده تداوم اجرای طرح‌های حمایتی در راستای خانه‌دار شدن اقشار مختلف جامعه است.

افتتاح این پروژه‌ها حاکی از روند رو به رشد اجرای طرح‌های مسکن در گلستان و توجه ویژه دولت به تأمین مسکن پایدار برای مردم این استان است.

انتهای پیام
خبرنگار:
فاطمه زهرا گلزاری
captcha