کد خبر: 4334125
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۳
رئیس جمهور تاکید کرد

حمایت از خانواده‌های جان‌باختگان در اولویت دولت

حمایت از خانواده‌های جان‌باختگان در اولویت دولت مسعود پزشکیان در ادامه سفر استانی دولت وفاق ملی به گلستان، با خانواده‌های شهدا، جان‌باختگان و آسیب‌دیدگان حوادث اخیر دیدار کرد و با ابراز همدردی، بر عزم دولت برای بررسی علل رخدادها و پیگیری مطالبات این خانواده‌ها تأکید کرد.

دیدار رئیس جمهور با خانواده شهدا و جان‌باختگان حوادث اخیر در گلستان

به گزارش ایکنا از گلستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری اسلامی ایران، مسعود پزشکیان، ریاست محترم جمهور، عصر امروز، ۲۳ بهمن‌ماه، در نشستی صمیمی با جمعی از خانواده‌های شهدا، جان‌باختگان و آسیب‌دیدگان حوادث اخیر کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

 این دیدار با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان و نمایندگان خبرگان رهبری در استان و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد.

رئیس‌جمهور در این دیدار با تسلیت به خانواده‌ها و ابراز همدردی با آنان، رسیدگی به مشکلات و دغدغه‌های این قشر را وظیفه‌ای انسانی و مسئولیتی ملی دانست و اظهار کرد: دولت با همه توان در مسیر حل مسائل خانواده‌های آسیب‌دیده گام برمی‌دارد و پیگیری این موضوع را در اولویت قرار داده است.

وی با اشاره به نقش عوامل خارجی در بروز ناآرامی‌های اخیر افزود: وقوع این حوادث تلخ مایه تأسف عمیق است و خود را در اندوه شما شریک می‌دانیم. برای روشن شدن ابعاد مختلف این رخدادها، گروه‌های کارشناسی مأمور بررسی شده‌اند و نتایج آن پیگیری خواهد شد. در حد توان نیز برای کاهش مشکلات و جبران خسارت‌ها اقدام می‌کنیم.

پزشکیان با بیان اینکه از دست رفتن جوانان کشور ضایعه‌ای سنگین است، تصریح کرد: مسئولیت اداره کشور ایجاب می‌کند نسبت به این اتفاقات بی‌تفاوت نباشیم. از خداوند متعال برای درگذشتگان رحمت و برای خانواده‌های آنان صبر و آرامش مسئلت دارم.

رئیس‌جمهور همچنین بر ضرورت هماهنگی دستگاه‌های مرتبط برای حمایت از خانواده‌ها تأکید کرد و گفت: هرچند فقدان عزیزان جبران‌پذیر نیست، اما می‌توان با برنامه‌ریزی و همراهی نهادهایی همچون بنیاد شهید، از بروز مشکلات بعدی جلوگیری کرد و حمایت‌های لازم را استمرار بخشید.

وی در پایان با تأکید بر همراهی دولت با خانواده‌های آسیب‌دیده خاطرنشان کرد: خود را خدمتگزار مردم می‌دانیم و تلاش می‌کنیم در چارچوب امکانات، مسائل و مطالبات شما را پیگیری و برطرف کنیم.

انتهای پیام
خبرنگار:
فاطمه زهرا گلزاری
captcha