کد خبر: 4334234
تاریخ انتشار : ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۵
امام جمعه تبریز:

عظمت ۲۲ بهمن با انسجام مردم رقم خورد

حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل با بیان اینکه انسجام و اتحاد مردم، عظمت ۲۲ بهمن را رقم زد، گفت: از نظر بصیرتی به جایی رسیده‌ایم که همه می‌دانیم دعواهای داخلی و جناحی هیچ فایده‌ای ندارد و دردی از مردم درمان نمی‌کند.

حجت الاسلام مطهری اصل، امام جمعه تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌‌اصل، امام جمعه تبریز، امروز، 24 بهمن‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه تبریز، با تشریح ابعاد راهبرد دشمن علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: دشمن به‌صورت هم‌زمان روی یک پروژه سه‌وجهی شامل آشوب، تهدید نظامی و مذاکره کار می‌کند و هر سه محور را در کنار هم پیش می‌برد.

وی با بیان اینکه دشمن تلاش دارد کشور را هم‌زمان درگیر اغتشاش داخلی، فشار نظامی و فضاسازی مذاکره کند، افزود: دشمن می‌خواهد در داخل کشور آشوب و اغتشاش ایجاد شود، در کنار آن تهدید نظامی را پیش ببرد و از طرف دیگر بر طبل مذاکره بکوبد تا وانمود کند آماده گفت‌وگوست.

مطهری‌اصل ادامه داد: اگر دشمن هوشیار باشد، پاسخ خود را گرفته است؛ مگر اینکه دچار دیوانگی شود و قدرت درک نداشته باشد. در بخش نخست این پروژه، یعنی آشوب و اغتشاش، مردم ایران پاسخ قاطع خود را در ۲۲ دی و ۲۲ بهمن به‌روشنی نشان دادند.

خطیب جمعه تبریز با اشاره به موضوع مذاکره تصریح کرد: ما نه‌تنها به مذاکره خوش‌بین نیستیم، بلکه کاملاً بدبین هستیم؛ چرا که به آمریکا اعتماد نداریم. مذاکره صرفاً از این جهت انجام می‌شود که نشان دهیم صلح‌طلب هستیم، جنگ را آغاز نمی‌کنیم و امیدی به آمریکا و دیگران نداریم، اما چون اهل آغاز جنگ نیستیم و دستمان را ابتدا به شمشیر نمی‌بریم، مذاکره را می‌پذیریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به تهدیدهای نظامی آمریکا اشاره کرد و گفت: حداقل نگاهی به پایگاه‌هایتان در عراق و قطر بیندازید و ببینید چه بر سرتان آمده است؛ اگر می‌خواهید باقی‌مانده آبروی آمریکا هم از بین برود، به تهدید نظامی ادامه دهید، چرا که تا امروز نیز بخشی از آبروی آمریکا از بین رفته است.

مطهری‌اصل افزود: اگر تهدید نظامی آمریکا ادامه یابد و اقدامی علیه ایران عزیز صورت گیرد، آن‌گاه خواهند دید نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران که همواره دستشان روی ماشه است، چه شرایطی را در منطقه و حتی دنیا رقم خواهند زد.

امام جمعه تبریز اظهار کرد: در صورت هرگونه اقدام نظامی علیه ایران، کسانی که صبر و تحمل ایران را به‌اشتباه نشانه ترس می‌دانستند، خواهند دید اگر ایران اراده کند، ابرقدرتی آمریکا فرو خواهد پاشید.

وی با اشاره به حضور گسترده، پرشور و با نشاط مردم ایران اسلامی، به‌ویژه مردم آذربایجان و تبریز در راهپیمایی ۲۲ بهمن، اظهار کرد: واقعاً دشمن مردم ایران اسلامی را نمی‌شناسد؛ می‌ترسم بگویم خودمان هم هنوز این مردم را آن‌طور که باید، نشناخته‌ایم.

مطهری‌اصل افزود: با وجود این همه تحریم اقتصادی، جنگ، شانتاژ، اغتشاش و حتی طراحی کودتا علیه جمهوری اسلامی، همه امید دشمنان این بود که مردم در صحنه نباشند؛ اما به حول و قوه الهی و با عمل به فرمایشات رهبر عزیزتر از جان‌مان، مردم در ۲۲ بهمن به میدان آمدند.

نماینده ولی‌ فقیه در آذربایجان‌شرقی، با اشاره به آمار حضور مردم گفت: امسال حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن نسبت به سال گذشته ۵۳ درصد افزایش داشت و در تبریز و آذربایجان‌شرقی شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی مشارکت بودیم.

وی با تشکر ویژه از مردم آذربایجان و تبریز تصریح کرد: من از طرف خودم و مسئولان، از مردم قهرمان آذربایجان عذرخواهی می‌کنم که نتوانستیم در شأن این مردم بزرگوار خدمت کنیم. مردم آذربایجان بسیار بزرگ‌منش هستند؛ به‌طوری‌که تقریباً از هر چهار نفر، یک نفر در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت کرده بود و تا امروز چنین راهپیمایی عظیمی را در این روز شاهد نبودیم.

امام جمعه تبریز با تأکید بر نقش وحدت ملی تصریح کرد: انسجام و اتحاد مردم، عظمت ۲۲ بهمن را رقم زد. الحمدالله از نظر بصیرتی به جایی رسیده‌ایم که همه می‌دانیم دعواهای داخلی و جناحی هیچ فایده‌ای ندارد و دردی از مردم درمان نمی‌کند. دشمن در مرزهاست و تنها چیزی که می‌تواند او را مأیوس کند، اتحاد و انسجام مردم است؛ همان چیزی که در ۲۲ بهمن به‌روشنی نشان داده شد و باید همواره حفظ شود.

وی با هشدار به برخی خواص که به‌دنبال ایجاد انشقاق و رعب در جامعه هستند، گفت: برخی خواص که گاهی خودشان در به‌وجود آمدن مشکلات کشور مقصرند، از همه جلوتر اعتراض می‌کنند. این افراد بهتر است سر جای خود بنشینند و کمتر صحبت کنند تا آبرویشان بیش از این نرود.

مطهری‌اصل ادامه داد: کسانی که در ایجاد مشکلات کشور نقش داشته‌اند و وضعیت را به اینجا رسانده‌اند و همچنین آن‌هایی که ترسو بوده‌اند، امروز نباید برای مردم نسخه‌پیچی کنند.

خطیب جمعه تبریز با قدردانی از عملکرد نهادهای مسئول تأکید کرد: همان‌گونه که نیروهای اطلاعاتی و قوه قضائیه در مقابل این افراد ایستاده‌اند، تشکر می‌کنیم و از قوه قضائیه می‌خواهیم به‌ویژه با خواصی که مقابل اتحاد، انسجام و تبعیت از ولی‌فقیه می‌ایستند و می‌خواهند ترس خود را به جامعه تسری دهند، با شدت و قاطعیت برخورد کند.

وی همچنین در ادامه خطبه‌ها با اشاره به فرارسیدن ۲۹ بهمن سالروز قیام تاریخی مردم تبریز گفت: قیام مردم تبریز نقطه عطفی برای پیروزی انقلاب اسلامی بود و همچنان که رهبری فرمودند: تبریزی‌ها به موقع خروج کردند.

مطهری‌اصل افزود: قیام 29 بهمن تبریز را از دیگر ثمرات مبارزات ملت آذربایجان برشمرد و اضافه کرد: قیام مردم تبریز نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی ایران است و مردم آذربایجان در این قیام برای انقلاب اسلامی ایران سنگ تمام گذاشتند تا اینکه ستون فقرات رژیم پهلوی با این قیام شکسته شد و این انقلاب در 22 بهمن سال 1357 به پیروزی رسید.

خطیب جمعه تبریز گفت: خروش مردم تبریز در قیام 29 بهمن سال 1356 از جمله برگ‌های زرین تاریخ ماست و نقطه عطفی برای پیروزی جمهوری اسلامی ایران در سال 1357 بود که پیروزی را تسریع کرد که ما به آن افتخار می‌کنیم و همه اینها در سایه عشق به وطن، ایمان و ولایتمندی مردم آذربایجان حاصل شده است.

وی در خطبه اول نماز جمعه این هفته تبریز توصیه نمازگزاران به رعایت تقوای الهی، به  ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: ماه رمضان از فرصت‌های بی‌نظیر الهی است و نزول کتب آسمانی نیز در این ماه رخ داده؛ از این‌رو باید از هم‌اکنون برای بهره‌گیری حداکثری از این ماه آماده شویم.

مطهری‌اصل با بیان اینکه هدف اصلی روزه‌داری، دستیابی به تقوا و غلبه بر نفس امّاره است، تصریح کرد: برای روزه‌دار حتی نفس کشیدن که امری غیرارادی است، ذکر و تسبیح الهی به‌شمار می‌آید.

انتهای پیام
خبرنگار:
امرعلی گل محمدی
captcha