کد خبر: 4334627
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۸
آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی بیان کرد:

لزوم ارتقای معنویت جامعه در آستانه ماه مبارک رمضان

لزوم ارتقای معنویت جامعه در آستانه ماه مبارک رمضان نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران در آستانه ماه مبارک رمضان، بر ضرورت تقویت معنویت و تبیین صحیح احکام دینی برای نسل جدید تأکید کرد و ضعف معنویت را ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی دانست.

آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندرانبه گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی فقیه در مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی، نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران، بیست ششم بهمن ماه در همایش «طلایه‌داران منبر و محراب» که در مصلی امام خمینی (ره) مرکز استان مازندران برگزار شد، با تأکید بر نقش هدایتگر روحانیت، گفت: منبرهای دینی باید به پایگاهی برای معرفت‌افزایی تبدیل شود تا مردم بتوانند حجت زمان خود را به‌درستی بشناسند.
 
وی با اشاره به جایگاه روحانیون به‌عنوان خط مقدم جبهه فرهنگی و اعتقادی، افزود: دشمنان انقلاب اسلامی همواره این قشر را هدف قرار داده‌اند، از این رو تقویت بنیه معرفتی و معنوی جامعه، به‌ویژه در آستانه ماه مبارک رمضان، ضرورتی دوچندان دارد.
 
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مشکلات معیشتی و برخی بی‌مهری‌ها نسبت به روحانیت وجود دارد، بیان‌کرد: با وجود این دشواری‌ها، روحانیون باید با صبر و امید مسیر خدمت را ادامه دهند و امیدوار باشیم با گشایش‌های اقتصادی، وابستگی به دلار کاهش یافته و شرایط معیشتی مردم بهبود یابد.
 
آیت‌الله محمدی لائینی با اشاره به فرازی از دعای چهل‌ونهم صحیفه سجادیه، آن را توصیفی روشن از دشمنی‌ها و توطئه‌های معاصر علیه انقلاب دانست.
 
امام جمعه ساری بیان کرد: همان‌گونه که در این دعا به مکر دشمنان اشاره شده، حوادثی نظیر جنگ ۱۲ روزه و اغتشاشات اخیر نیز جلوه‌ای از همان دشمنی‌هاست که با عنایت الهی خنثی شد.
 
لزوم ارتقای معنویت جامعه در آستانه ماه رمضان
 
نماینده ولی‌فقیه در مازندران با طرح این پرسش که وظیفه مؤمنان در ماه رمضان چیست، ادامه داد: حرکت در مسیر معرفت و معنویت، وظیفه همیشگی ماست و باید مردم را با احکام الهی، حلال و حرام و آموزه‌هایی چون حجاب که ریشه قرآنی دارد، آشنا کرد.
 
وی، معرفت را دارای سه رکن «شناخت خداوند، شناخت پیامبر و شناخت حجت الهی» دانست و افزود: در عصر غیبت، ولی‌فقیه به‌عنوان حجت خدا باید به‌درستی شناخته شود و در مسائل سیاسی و اجتماعی، مرجعیت او مورد توجه قرار گیرد.
 
آیت‌الله محمدی لائینی با انتقاد از دو رویکرد افراط و تفریط در میان برخی روحانیون، اظهار کرد: نه عقب‌ماندن از رهبری و بی‌تفاوتی نسبت به مسائل انقلاب صحیح است و نه جلوتر حرکت کردن از ایشان. تبعیت متعادل از رهبری، شرط حفظ مسیر انقلاب است.
 
وی در پایان با اشاره به پیوند میان ضعف معنویت و بروز آسیب‌های اجتماعی، تأکید کرد: فاصله گرفتن از یاد خدا، زمینه‌ساز تنگنای معیشتی و انحرافات اخلاقی می‌شود.
 
محمدی لائینی ابراز امیدواری کرد که با ارتقای سطح معنویت در ماه رمضان، جامعه اسلامی در برابر تهدیدها مصون مانده و انقلاب اسلامی از خطرات محفوظ بماند.
 
لزوم ارتقای معنویت جامعه در آستانه ماه رمضان
انتهای پیام
خبرنگار:
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha