کد خبر: 4335728
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸
معاون اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل:

نمایشگاه قرآن و عترت در اردبیل ۲ اسفندماه افتتاح می‌شود

نمایشگاه قرآن و عترت در اردبیل ۲ اسفندماه افتتاح می‌شود مهدی طاهری از افتتاح نمایشگاه قرآن و عترت همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: این رویداد فرهنگی - مذهبی از دوم تا ۱۵ اسفند در محل نمایشگاه ولایت واقع در میدان شفا (کارشناسان) دایر می‌شود.

مهدی طاهری، معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیلمهدی طاهری، معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل در گفت‌و‌گو با ایکنا از اردبیل گفت: نمایشگاه قرآن و عترت با هدف ترویج فرهنگ قرآنی، انس بیشتر مردم به‌ویژه خانواده‌ها با کلام‌الله مجید و معارف اهل‌بیت (ع)، همزمان با فرارسیدن بهار قرآن برپا می‌شود تا میزبان علاقه‌مندان به حوزه قرآن، عترت، مفاهیم دینی، عفاف و حجاب باشد.

وی تصریح کرد: نمایشگاه قرآن و عترت همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان از روز ۲ اسفندماه ۱۴۰۴ به مدت دو هفته (تا ۱۵ اسفند) در محل نمایشگاه ولایت واقع در میدان شفا (کارشناسان) دایر خواهد بود.
 
طاهری اظهار کرد: این نمایشگاه به مدت ۱۵ روز به صورت روزانه پذیرای عموم مردم، دانش‌آموزان، دانشجویان، فعالان قرآنی و خانواده‌ها خواهد بود و در این رویداد، اقلام فرهنگی شامل انواع قرآن کریم، کتاب‌های ادعیه، نهج‌البلاغه، صحیفه سجادیه، آثار مرتبط با عترت، محصولات عفاف و حجاب و دیگر اقلام معنوی و فرهنگی با تخفیف ۴۰ درصدی در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌گیرد تا سبد فرهنگی خانواده‌ها تقویت شود.
 
معاون قرآن و عترت فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل تأکید کرد: ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای ترویج سبک زندگی قرآنی و ایرانی - اسلامی است و برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند زمینه‌ساز انس گسترده‌تر جامعه با قرآن و اهل‌بیت (ع) شود و علاقه‌مندان می‌توانند در طول ایام برگزاری از این فرصت معنوی بهره‌مند شوند.
 
طاهری در پایان از عموم مردم، به‌ویژه خانواده‌ها، قاریان، حافظان قرآن و فعالان فرهنگی دعوت کرد تا با حضور فعال در این نمایشگاه، در ترویج فرهنگ قرآنی سهیم باشند و از تخفیف‌های ویژه و برنامه‌های متنوع آن استفاده کنند.
انتهای پیام
خبرنگار:
معصومه مصطفایی
captcha