کد خبر: 4335748
تاریخ انتشار : ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۴

جشن آغاز ماه رمضان در آزادشهر

جشن آغاز ماه رمضان در آزادشهر همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، کانون فرهنگی هنری «کاظم آل محمد(ص)» در مسجد موسی بن جعفر (ع) آزادشهر، شب اول این ماه را با برنامه‌های متنوع فرهنگی و مذهبی شامل قرائت قرآن، سخنرانی معنوی و مسابقه ورزشی برگزار کرد.

جشن آغاز ماه رمضان در آزادشهر

به گزارش ایکنا از گلستان به نقل از روابط عمومی ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان گلستان، مراسم جشن آغاز ماه مبارک رمضان با حضور پرشور نمازگزاران و روزه‌داران و با همکاری پایگاه بسیج و هیئت امنا برگزار شد. برنامه‌های این شب معنوی با اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء آغاز شد و پس از آن با قرائت دعای افتتاح، فضای معنوی بر مسجد حاکم گردید.

حجت‌الاسلام والمسلمین علوی قزی به عنوان سخنران، نکات اخلاقی و معنوی مرتبط با ماه رمضان را برای حاضرین بیان کرد. همچنین جزء اول قرآن کریم توسط حاج علی‌اصغر سمیعی قرائت شد و در ادامه، آیات منتخب قرآن برای رفع اشکال مورد بررسی قرار گرفت.

از دیگر بخش‌های جذاب این مراسم، برگزاری مسابقه والیبال دوستانه بین نوجوانان بود که فضای نشاط و صمیمیت خاصی ایجاد کرد.

کانون فرهنگی هنری «کاظم آل محمد(ص)» با برگزاری این برنامه، گامی مؤثر در تقویت ایمان، همبستگی اجتماعی و آماده‌سازی مردم برای بهره‌مندی از فیوضات معنوی ماه رمضان برداشته است.

انتهای پیام
captcha