مدیرعامل اتحادیه قرآنی مازندران با ارسال نامهای به رئیس جمهور، خواستار رسیدگی و حل مشکل بیمهای مؤسسات قرآنی کشور و استان مازندران شد.
به گزارش ایکنا از مازندران، بهروز کریمنژاد، مدیرعامل اتحادیه قرآنی مازندران در نامهای به مسعود پزشکیان، رئیس جمهور اسلامی ایران، در سفر امروز ششم اسفندماه به استان مازندران چنین آورده است:
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای دکتر پزشکیان زید عزه
سلام علیکم و رحمةالله
با عرض ادب و احترام و شکر خداوند تبارک و تعالی را که توفیق درک ضیافت الهی را عنایت فرمود
به استحضار میرساند؛ بیش از چهار هزار مؤسسه قرآنی در کشور و هزار مؤسسه و خانه قرآن شهری و روستایی در مازندران به صورت مردمی در حال فعالیت و خدمت قرآن کریم و آموزههای وحیانی هستند.
مدیران و معلمین این مؤسسات قرآنی با استفاده از صندوق بیمه هنرمندان و بیمه مشاغل فصلی صندوق اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر بیمه شدهاند.
به موجب قانون مصوب ۱۵/۱۲/۱۳۹۰ (پیوست) مجلس محترم شورای اسلامی؛ قانون عدم لزوم بیمه مجدد اجباری شاغلین فصلی و ساکنین شهرها نزد صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایری کسانی که در مشاغل فصلی این صندوق بیمه شده باشند، از بیمه اجباری معاف میگردند.
متأسفانه علی رغم نص صریح قانون، سازمان تأمین اجتماعی از پذیرش آن استنکاف نموده و مؤسسات را ملزم به بیمه اجباری و در مواردی جریمه سنگین نموده است.
استدعا دارد نسبت به حل مشکل مؤسسات خدوم قرآنی که با عشق به قرآن در خدمت تدابیر مقام معظم رهبری مد ظله العالی در تربیت 10 میلیون حافظ هستند، مساعدت فرمایید.
با احترام اتحادیه قرآنی مازندران
انتهای پیام