کد خبر: 4337168
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۶
آیت‌الله نورمفیدی:

تهدید نظامی آمریکا بلوف سیاسی است

تهدید نظامی آمریکا بلوف سیاسی است نماینده ولی‌ فقیه در استان گلستان با تأکید بر جایگاه مقتدرانه جمهوری اسلامی ایران در معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی، تهدیدهای اخیر آمریکا را جنگ روانی دانست و گفت: نه جنگ به صلاح آمریکاست و نه عقب‌نشینی؛ مسیر منطقی برای آنان، مذاکره است.

آیت‌الله سید کاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در استان گلستان

به گزارش ایکنا از گلستان، آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی، نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام‌ جمعه گرگان، امروز، هشتم اسفندماه در خطبه‌های نماز جمعه این شهر ضمن تبیین اوصاف متقین در کلام امیرالمؤمنین(ع) بیان کرد: انسان‌های باتقوا در برابر خواهش‌های نفس اماره ایستادگی می‌کنند و مسئولیت‌های الهی و اخلاقی را بر تمایلات نفسانی ترجیح می‌دهند.

وی با بیان اینکه توجه به آخرت، بی‌رغبتی به دنیا، حلم همراه با علم، عمل به گفته‌ها، پرهیز از آرزوهای طولانی و برخورداری از قلبی خاشع از ویژگی‌های متقین است، افزود: ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای تقویت این صفات و تمرین خودسازی است.

امام‌ جمعه گرگان در ادامه با تسلیت سالروز وفات حضرت خدیجه کبری(س)، این بانوی بزرگ اسلام را نخستین ایمان‌آورنده به پیامبر(ص) و یار و یاور ایشان در سخت‌ترین شرایط صدر اسلام دانست و گفت: حمایت‌های مالی و عاطفی حضرت خدیجه(س) در دوران تحریم شعب ابی‌طالب نقشی اساسی در تثبیت و گسترش اسلام داشت.

وی همچنین با تبریک پیشاپیش فرارسیدن سالروز میلاد امام حسن مجتبی(ع) و اشاره به هفته منابع طبیعی، بر اهمیت حفظ جنگل‌ها و مراتع و توسعه فرهنگ درختکاری تأکید کرد و خواستار مشارکت جدی مردم در صیانت از منابع طبیعی شد.

نورمفیدی در بخش دوم خطبه‌ها با اشاره به برخی گمانه‌زنی‌ها درباره احتمال حمله نظامی آمریکا به ایران تصریح کرد: این تهدیدها بیش از آنکه جنبه عملی داشته باشد، تلاشی برای ایجاد فضای فشار در مذاکرات است.

وی مخالفت کشورهای منطقه با هرگونه اقدام نظامی علیه ایران، توان بازدارندگی جمهوری اسلامی و پیامدهای گسترده اقتصادی هرگونه ناامنی در تنگه هرمز را از جمله موانع جدی وقوع جنگ برشمرد و افزود: تجربه‌های پرهزینه آمریکا در عراق و افغانستان نیز نشان می‌دهد که ورود به جنگ جدید، به نفع آنان نخواهد بود.

امام‌ جمعه گرگان با اشاره به شرایط داخلی آمریکا، از جمله رقابت‌های سیاسی و مسائل اقتصادی تأکید کرد: امروز ایران در جایگاه قدرت قرار دارد و همین اقتدار، طرف مقابل را به سمت مذاکره سوق داده است.

وی در بخش پایانی سخنان خود با هشدار نسبت به جنگ ادراکی و رسانه‌ای علیه ملت ایران گفت: دشمنان با بهره‌گیری از شبکه‌های متعدد رسانه‌ای در تلاش‌اند افکار عمومی، به‌ویژه نسل جوان را تحت تأثیر قرار دهند.

نورمفیدی با تأکید بر ضرورت تقویت جبهه تبیین و استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها و کرسی‌های آزاداندیشی بیان کرد: باید با گفت‌وگوی منطقی و اقناع مستدل، نسل جوان را نسبت به شرایط کشور آگاه کرد و در این میدان نیز با قدرت حضور داشت.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با همدلی، صبر و آگاهی عمومی، مشکلات اقتصادی کشور نیز برطرف شود و ملت ایران مسیر پیشرفت خود را با اقتدار ادامه دهد.

انتهای پیام
خبرنگار:
فاطمه زهرا گلزاری
captcha