کد خبر: 4337212
تاریخ انتشار : ۰۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۱

خادمان قرآن براساس آیین‌نامه‌های تخصصی جدید تجلیل می‌شوند

دبیر انجمن خادمان قرآن کریم از برگزاری سی‌ویکمین دوره آیین تجلیل از خادمان قرآن در ماه مبارک رمضان و در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم خبر داد و اعلام کرد: امسال فرآیند انتخاب براساس آیین‌نامه‌های تخصصی جدید انجام می‌شود.

سیدعلی سرابی، دبیر انجمن خادمان قرآن کریم، در گفت‌و‌گو با ایکنا با اشاره به برگزاری مراسم تجلیل از خادمان قرآن اظهار کرد: امسال سی‌ویکمین دوره آیین تکریم خادمان قرآن کریم همزمان با ماه مبارک رمضان و در فضای معنوی سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه هم‌ اکنون فرآیند بررسی نامزد‌ها در حال انجام است، افزود: در حال حاضر مقدمات کار در دست اجراست؛ از جمله شناسایی، ارزیابی و بررسی افرادی که از سوی مجامع تخصصی و نهاد‌های مرتبط معرفی شده‌اند. پیش‌بینی می‌کنیم تا هفته آینده اسامی نهایی خادمان سال مشخص و برای برگزاری مراسم آماده شویم.

سرابی درباره احتمال حضور رئیس‌جمهور در این آیین نیز گفت: همانند سال‌های گذشته، دعوت از رئیس‌جمهور در دستور کار قرار دارد و اگر برنامه‌های ایشان هماهنگ شود، امیدواریم بتوانیم از حضورشان در این مراسم بهره‌مند شویم.

تدوین آیین‌نامه‌های تخصصی جدید

دبیر انجمن خادمان قرآن کریم در پاسخ به این سؤال که آیا شاخص‌های ارزیابی امسال تغییری داشته است یا خیر، تصریح کرد: امسال آیین‌نامه‌های تخصصی انتخاب خادمان قرآن در مجامع کارشناسی تدوین و تصویب شده و فرآیند انتخاب براساس همین آیین‌نامه‌های جدید انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این آیین‌نامه‌ها متناسب با رشته‌ها و حوزه‌های مختلف فعالیت‌های قرآنی تنظیم شده‌اند، اما برخی شاخص‌ها در همه گروه‌ها مشترک است؛ از جمله داشتن سابقه ممتد و اثرگذار در فعالیت‌های قرآنی.

سرابی افزود: حداقل سن برای نامزد‌ها ۴۰ سال در نظر گرفته شده و استمرار و تداوم فعالیت‌های قرآنی تا زمان حال، از مهم‌ترین ملاک‌های ارزیابی به شمار می‌رود. به بیان دیگر، صرف انجام یک فعالیت شاخص در مقطعی خاص کافی نیست، بلکه پیوستگی و حضور مؤثر در عرصه‌های قرآنی اهمیت ویژه‌ای دارد.

جوایز و تقدیر از خادمان قرآن

وی درباره جوایز این دوره نیز اظهار کرد: جزئیات نهایی هنوز قطعی نشده است، اما در دوره گذشته لوح تقدیر با امضای رئیس‌جمهور و مبلغ یک و نیم میلیارد ریال به عنوان جایزه نقدی به هر یک از خادمان اعطا شد. امیدواریم امسال با حمایت‌های بیشتر، امکان افزایش این جایزه نیز فراهم شود.

دبیر انجمن خادمان قرآن کریم در پایان تأکید کرد: تکریم خادمان قرآن در حقیقت تکریم سال‌ها مجاهدت خاموش در مسیر ترویج فرهنگ قرآن است و برگزاری این آیین در نمایشگاه بین‌المللی قرآن، فرصت مغتنمی برای معرفی الگو‌های قرآنی به جامعه به ویژه نسل جوان به شمار می‌رود.

همچنین، امسال چند بخش به برنامه تجلیل از خادمان اضافه شده و قرار است حوزه‌های بین‌الملل، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه هم به بخش تجلیل از خادمان افزوده شود. البته در بخش بین‌الملل دو شخصیت بین‌المللی نشان خادمی خود را از پزشکیان دریافت خواهند کرد.

انتهای پیام
خبرنگار:
وهاب خدابخشی
captcha