کد خبر: 4337606
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۳

داغ شهادت مظلومانه امام خامنه‌ای عزیز غیرقابل وصف است

حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی با بیان اینکه داغ شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی سنگین و غیرقابل وصف است، گفت: شما مردم عزیز که با زبان روزه و به‌صورت خودجوش وارد میدان عزای امروز شده‌اید، باید فرمایشات مقام معظم رهبری را به یاد آورید که فرمود دشمنان را مأیوس کنید.

داغ شهادت مظلومانه امام خامنه‌ای عزیز، داغی سنگین و غیرقابل وصف است

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان، امروز، 10 اسفند در جمع عزاداران شهادت امام خامنه‌ای در امامزاده یحیی(ع) سمنان در سخنانی شورانگیز ضمن ابراز تاسف و تاثر فراوان از جنایات اخیر رژیم منحوس صهیونیستی، داغ شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی را داغی سنگین و غیرقابل وصف برشمرد و با اشاره به توصیه قرآنی ایشان برای ایستادگی و پایداری در برابر دشمنان افزود: شما مردم عزیز که با زبان روزه و به‌صورت خودجوش وارد میدان عزای امروز شده‌اید، باید فرمایشات مقام معظم رهبری را به یاد آورید که فرمود دشمنان را مأیوس کنید.

نماینده ولی‌فقیه در استان با بیان اینکه حضور امروز مردم سمنان در این محفل عزا بیانگر آمادگی ملت ایران برای تداوم راه نورانی شهید خامنه‌ای است، اظهار کرد: مردم ایران چنین مصیبت بزرگی را یکبار در زمان رحلت امام خمینی(ره) تجربه کرده‌اند که منجر به معرفی مردی بزرگوار و و الهی همچون مقام معظم رهبری به این مسئولیت خطیر شد.

امام جمعه سمنان ادامه داد: آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای در ادوار مختلف انقلاب اسلامی، نظام مقدس جمهوری اسلامی را در برابر انواع توطئه‌ها و خباثت‌های جانی‌ترین اشرار عالم هدایت فرمود و جبهه‌های مقاومت را در اقصی نقاط عالم برای مقابله با تهدیدات استکبار جهانی بنا نهاد.

مطیعی با بیان اینکه در مسیر انقلاب اسلامی ایران، بن‌بست وجود ندارد  بیان کرد: نظام جمهوری اسلامی به‌گونه‌ای توسط امام راحل(ره) طراحی و توسط مقام معظم رهبری تداوم یافته که پرچم آن به اذن الهی به حضرت بقیة‌الله‌الأعظم(عج) تحویل داده خواهد شد.

نماینده ولی‌فقیه در استان با بیان اینکه مجلس خبرگان رهبری در حال انجام وظایف قانونی خود در مقطع حساس و سرنوشت‌ساز کنونی است، یادآور شد: آنچه مهم است حفظ انسجام و همبستگی ملی و آرامش عمومی است که همگان باید در شرایط جنگی امروز به آن توجه ویژه داشته باشند.

امام جمعه سمنان به نمایش اقتدار نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در ساعات گذشته اشاره و تصریح کرد: دشمن وقتی در میدان رزم دچار ضعف می‌شود، تلاش می‌کند از حربه جنگ روانی برای دستیابی به اهداف پلید خود بهره بگیرد و بین صفوف مستحکم ایرانیان، تزلزل و شکاف ایجاد کند، لذا همه باید در این عرصه مهم، هوشمندانه و مسئولانه عمل کنند.

مطیعی ادامه داد: همه ما باید مراقب باشیم دشمنان از برخی مشکلات و معضلات موجود، برای تضعیف انسجام و اتحاد ملی استفاده نکنند!

نماینده ولی‌فقیه در استان با دعا برای تعجیل در فرج امام عصر(عج) و تداوم راه امام خامنه‌ای شهید و سربلندی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران افزود: امیدواریم شاهد انسجام، اتحاد و یکپارچگی بیش از پیش آحاد ملت بزرگ ایران باشیم.

انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم نظری
captcha