کد خبر: 4338026
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۱
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان:

معلمان و مدیران روایتگر جبهه حق باشند

محمدرضا فرح‌بخش در پیامی از فرهنگیان و مدیران مدارس استان خواست با تبیین‌گری و حفظ ارتباط خود با دانش‌آموزان و خانواده در شرایط فعلی نقش‌آفرینی موثری داشته باشند.

محمد رضا فرح بخش مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانبه گزارش ایکنا به نقل از اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان محمدرضا فرح‌بخش، مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان ضمن تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب حضرت آیت‌الله شهید سیدعلی خامنه‌ای مدظله العالی خطاب به معلمان و مدیران مدارس گفت: امروز، کلاس‌های درس تعطیل است، تا درس جهاد را مشق کنیم، این روزها مهمترین و‌ اثرگذارترین روزهای معلمی ماست.

وی بر دعوت دانش‌آموزان به آرامش و توصیه به صبر و دوری از کارهای هیجانی تاکید کرد و افزود: با یادآوری تاریخ جریانات و اتفاقات زمان رحلت امام، پشت سر گذاشتن بحران‌ها با وجود حساس‌تر بودن شرایط کشور در آن زمان را برای آنها شرح دهید.

فرح‌بخش بر آماده‌سازی دانش آموزان برای مدیریت و ایجاد آرامش در خانواده و جامعه تاکید کرد و گفت: تبیین در شرایط فعلی ضروری تر از همیشه است و باید شرح اجمالی اتفاقات اخیر و روشن کردن دشمنی آمریکا با مردم ایران نه با جمهوری اسلامی را برای دانش آموزان تبیین کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی معلم بمانید و از هر طریقی که می‌توانید، حتی مجازی، رابطه خود با دانش آموزان را حفظ کنید تصریح کرد: جنگ روایت‌ها را جدی بگیرید و با ارسال صوت و کلیپ مناسب، روایتگر جبهه حق باشید.

فرح‌بخش بیان کرد: از ظرفیت خانواده‌ها غافل نشوید زیرا هر دانش آموز به‌طور متوسط با سه نفر ارتباط مستقیم دارد و میتواند تاثیرگذار باشد.

وی از مسجد به‌عنوان خط مقدم جنگ نام برد و تاکید کرد: دانش آموزان و خانواده ها را به حضور در مساجد و تجمعات میدانی، تشویق کنید.

فرح‌بخش گفت: شبکه ارتباطی خود را حفظ کنید و با سایر معلمان، مدیران و فعالان حوزه تعلیم و تربیت، در یک جبهه قرار بگیرید و کنشگری کنید.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه در شرایط فعلی بانی خیر شود، گفت: محتوای مناسب کنش‌گری تعلیم و تربیت را، برای دوستان خود و فعالان این حوزه، باز ارسال کنید.

انتهای پیام
captcha