کد خبر: 4338074
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶

بقاع متبرکه استان سمنان آماده اسکان اضطراری زائران است

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان از آمادگی کامل بقاع متبرکه استان برای اسکان اضطراری زائران و مجاوران در این شرایط جنگی خبر داد.

حجت الاسلام علیزاده مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام والمسلمین ستار علیزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان، امروز، 12 اسفند ضمن محکومیت شدید اقدام بزدلانه و ناجوانمردانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در ترور ناجوانمردانه آیت‌الله العظمی امام خامنه‌ای، رهبر شهید ایران، این واقعه را ضایعه‌ای جبران‌ناپذیر برای جهان اسلام و تشیع دانست.

وی بر لزوم بصیرت و هوشیاری در این شرایط حساس تاکید کرد و خواستار وحدت و همدلی بیش از پیش در سطح کشور شد.

علیزاده از آمادگی کامل بقاع متبرکه استان برای اسکان اضطراری زائران و مجاوران در این ایام خبر داد و افزود: توجه به وحشیگری‌ها و جنایات صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها علیه ملت مومن و انقلابی ایران، قطعا هیئات امنا و خادمان امام‌زادگان همانند گذشته نقش ممتاز و انقلابی خود را در خدمت‌رسانی مطلوب در اسکان اضطراری و سایر امور ایفا خواهند کرد.

وی با اشاره به اهمیت وحدت و هم‌دلی در این شرایط حساس، از رؤسای اوقاف، امنا، مدیران و خادمان بقاع متبرکه خواست تا با هماهنگی و همکاری با مسئولان ستاد هماهنگی سفر و ادارات مرتبط، نقش تاریخی و ماندگار خود را ایفا کنند و هر امکاناتی که دارند در این مسیر بگذارند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان یادآور شد: این فرصتی است تا یک بار دیگر وحدت و هم‌دلی عملی خود را به منصه ظهور بگذاریم و نشان دهیم که در کنار هم، قوی‌تر از همیشه هستیم.

انتهای پیام
خبرنگار:
اعظم نظری
captcha