کد خبر: 4338309
تاریخ انتشار : ۱۳ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۰

حمله حزب‌الله به مقر فرماندهی شمالی رژیم اسرائیل

حزب‌الله لبنان در بیانیه شماره چهارم خود از حمله موشکی به مقر منطقه شمالی ارتش رژیم اسرائیل خبر داد.

به گزارش ایکنا، به نقل از المنار؛ حزب‌الله اعلام کرد: «در واکنش به تجاوزات جنایتکارانه اسرائیل علیه ده‌ها شهر و شهرک لبنانی از جمله ضاحیه جنوبی بیروت، مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۰۳:۳۰ بامداد امروز چهارشنبه با موشک نقطه‌زن به مقر فرماندهی منطقه شمالی ارتش دشمن اسرائیلی (پایگاه دادو) واقع در شمال شرق شهر اشغالی صفد حمله کردند.»

همچنین حزب‌الله لبنان از صبح امروز چهارشنبه با صدور سه بیانیه از حمله موشکی و پهپادی به مواضع رژیم صهیونیستی خبر داده است.

حزب‌الله در بیانیه نخست خود اعلام کرد: «در واکنش به تجاوزات جنایتکارانه اسرائیل علیه ده‌ها شهر و شهرک لبنانی از جمله ضاحیه جنوبی بیروت، مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت ۰۱:۲۰ بامداد امروز چهارشنبه محل تجمع ارتش دشمن اسرائیلی را در منطقه المطله موشک‌باران کردند.»

حزب‌الله در بیانیه دوم هم اظهار کرد که مجاهدان مقاومت اسلامی ساعت 02:00 بامداد امروز چهارشنبه با دسته‌ای از پهپادهای انتحاری به مقر شرکت صنایع هوایی اسرائیل (IAI ) در مرکز فلسطین اشغالی حمله کردند.

مقاومت اسلامی لبنان در بیانیه سوم هم تاکید کرد که مجاهدانش در ساعت ۰۳:۳۰ بامداد امروز چهارشنبه با موشکی نقطه‌زن به پایگاه کنترل پهپادی گیفع در شرق شهر اشغالی صفد حمله کردند.

انتهای پیام
captcha