کد خبر: 4338790
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۱
امام جمعه کرمانشاه:

ایستادگی و وحدت ملت نشانه‌ای از نصرت الهی است

حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری با تاکید بر حفظ یکپارچگی و اتحاد ملت، گفت: ملت ایران همان‌گونه که در گذشته از آزمون‌های سخت عبور کرده است، از این آزمون سخت نیز عبور می‌کند و همین ایستادگی و وحدت ملت نشانه‌ای از نصرت الهی است.

حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاهبه گزارش خبرنگار ایکنا از کرمانشاه حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در خطبه‌های نماز جمعه امروز، ۱۵ اسفندماه حضور حماسی مردم در همه صحنه‌ها به‌ویژه با وجود تهدیدات دشمن را نشان از وجود تقوای الهی در ملتی دانست که در شرایط خطر، از اسلام حمایت و پشتیبانی می‌کنند.

امام جمعه کرمانشاه ایستادگی و ثبات کشور در شرایطی که جمهوری اسلامی ایران هدف تجاوز آشکار و ظالمانه رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار گرفته است را، نشانه‌ای از نصرت الهی دانست و تصریح کرد: خداوند متعال به یاری این ملت آمد، دل‌ها را آرام و استوار کرد و به مسئولان کشور توان و عزم مضاعف بخشید تا بدون نگرانی و با قدرت، امور کشور را اداره کنند.

وی با اشاره به حضور آگاهانه مردم در صحنه و روحیه شجاعانه ملت، گفت: آنچه که امروز در سراسر کشور مشاهده می‌شود، جلوه‌ای از وحدت، انسجام و همدلی ملی است و این حضور آگاهانه مردم، روحیه شجاعانه و فرهنگ ایثار و شهادتی که در میان مردم، مسئولان و نیروهای نظامی شکل گرفته، بزرگ‌ترین فتح و پیروزی است که خداوند متعال نصیب ملت ایران کرده است.

امام جمعه کرمانشاه بر بصیرت و آگاهی مردم در برابر دشمن تاکید کرد و گفت: مردم می‌دانند که دشمن در پی تصرف خاک مقدس این سرزمین است و می‌خواهد همانند گذشته این کشور را ببلعد و آن را تجزیه کند و زیر چکمه‌های ظلم و ستم خود به ذلت بکشاند ولی دشمن باید بداند که این ملت با ایمان، بصیرت و اراده‌ای استوار ایستاده است و در آخرین نبرد آخرالزمانی، شکستی را به دشمن تحمیل خواهد کرد که آخرین شکست دشمن باشد.

وی با اشاره بر اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری به اتحاد و همدلی نیاز داریم، تصریح کرد: دشمنان با اقدامات خود داغ بزرگی بر دل ما گذاشتند، اما باید از این داغ حماسه بسازیم و داغی بر دل آنان خواهیم گذاشت که هرگز آن را فراموش نکنند و این ملت یکپارچه و بدون هیچ‌گونه تردیدی، پس از انتخاب رهبر جدید از سوب مجلس خبرگان، با او بیعت خواهند کرد.

نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با یادآوری اینکه ملت ایران در طول سال‌های گذشته امتحان‌های بزرگی را پشت سر گذاشته و در سخت‌ترین شرایط، با هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی توانسته است در برابر دشمنان ایستادگی کرده و توطئه‌های دشمن را خنثی کند، گفت: ملت ایران با اتکا به ایمان و وحدت ملی، همان‌گونه که در گذشته از آزمون‌های سخت عبور کرده است، در آینده نیز با قدرت مسیر پیشرفت و عزت کشور را ادامه خواهد داد.

وی تصریح کرد: ملت ایران جمعه آینده در راهپیمایی روز قدس بار دیگر حضور حماسی خود را تکرار خواهند کردند و ان‌شاءالله این حضور حماسی زمینه نابودی رژیم صهیونیستی را فراهم خواهد کرد.

حجت‌الاسلام غفوری در ادامه با بیان اینکه خون شهیدان همواره مایه عزت، اقتدار و استمرار راه انقلاب اسلامی بوده است، اطهار کرد: رهبر معظم انقلاب از امتش راضی بود و اعتقاد ایشان همانند امام راحل بود که این امت را از امت پیامبر(ص) و عصر حضرت علی(ع) بالاتر می‌دانستند.

وی با تسلیت ایام ضربت خوردن و شهادت امیرالمومنین (ع)، افزود: امام شهیدمان و رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، شهید دوم رمضان است که هم نام و هم از نسل امام علی(ع) بود و در‌ ماه مبارک رمضان با زبان روزه به شهادت رسید.

امام جمعه کرمانشاه تهدیدات مکرر دشمنان در ترور رهبر انقلاب را یادآور شد و گفت: مهم‌ترین تهدیدی که اخیراً از سوی دشمنان مطرح می‌شد، تهدید به ترور رهبر انقلاب اسلامی بود و این تهدید سرانجام تحقق یافت، اما در حقیقت این دعای دیرینه ایشان برای شهادت بود که مستجاب شد.

انتهای پیام
خبرنگار:
محبوبه علی آقایی
captcha