کد خبر: 4338810
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۴
آیت‌الله سیدحسن عاملی:

هیچ قدرتی تاب مقاومت در برابر همبستگی ملت ایران را ندارد

هیچ قدرتی تاب مقاومت در برابر همبستگی ملت ایران را ندارد نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: آمریکا بشنود، اسرائیل بشنود، در برابر این ادبیات کوبنده و انسجام و همبستگی ملت بزرگ ایران هیچ قدرتی تاب مقاومت نخواهد داشت.

آیت الله سید حسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، آیت‌الله سیدحسن عاملی، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل ۱۵ اسفند در خطبه‌های نماز جمعه که در محل مصلای اردبیل و با حضور گسترده اقشار مختلف مردم برگزار شد ضمن تبریک و تسلیت شهادت امام خامنه‌ای اظهار کرد: شهادت رهبر عظیم‌الشان و قائد بزرگ و ۱۶۰ کودک دبستانی در مدرسه دخترانه میناب و سایر شهدای این جنگ را به صاحب العصر و الزمان و به ملت بزرگ تسلیت عرض می‌کنم. هم ضایعه برای کشور و برای عالم اسلام فوق‌العاده است و هم جنایت مجرم بسیار وحشتناک است. او فقط یک رهبر سیاسی نبود او یک مرجع بزرگ دینی بود و در دنیا میلیون‌ها مسلمان از او تقلید می‌کردند او جامع‌ترین مدیریت را در عمر ۳۷ ساله مدیریتی خود نشان داد، در طول ۳۷ سال یک اشتباه مدیریتی از او سر نزد و دشمنان او در حسرت ماندند که از او عیبی بگیرند با اینکه تمام اقوال و اعمال او تحت ذره بین دشمن بود.

خطیب جمعه اردبیل خطاب به آمریکا و رژیم کودک‌کش صهیونیستی گفت: به آمریکا و اسرائیل که به دنبال خسته کردن ملت ما هستند می‌گوییم طرفی خسته می‌شود که جنگ را شروع کرده است، اما طرفی که مورد حمله و ظلم و تعدی قرار گرفته او درصدد دفاع از خود است و لذا تا رفع خطر هیچ وقت خسته نمیشود؛ بنابراین بی‌جا و بی جهت امید به خسته شدن ملت ایران نداشته باشید. این روزها یک جوانی به من اظهار کرد من خیلی میترسم که در شهادت که باز شده بسته شود و من در بستر یا بیمارستان بمیرم. صاحب چنین ادبیاتی هیچ وقت خسته نمی‌شود.
 
آیت الله عاملی افزود: به ترامپ می‌گوییم ما ایرانی‌ها تابع ۱۴ معصوم علیهم السلام هستیم، تمام معصومین اینگونه بودند که هر چه فشار بر آنها بیشتر می‌شد آنها نمی‌شکستند، منفعل نمی‌شدند، تسلیم نمی‌شدند، معامله نمی‌کردند، کوتاه نمی‌آمدند، خود را گم نمی‌کردند، کم نمی آوردند، هیبت خود را از دست نمی‌دادند، از فتح و ظفر صحبت می‌کردند، خطبه‌های حماسی می‌خواندند. پس حتما و حتما از کله‌ات بیرون کن که زمانی ایرانی و ایرانی ها در برابر فشارهای تو تسلیم شوند. این فشارها کمانه خواهد کرد و به طرف تو خواهد آمد، همچنان که الان آمده است.
 
امام جمعه اردبیل بیان کرد: همه عزیزان دقت کنند که ما شروع‌کننده جنگ نیستیم، ما مسیر دیپلماسی را انتخاب کردیم، ۱۰ سال روی برجام وقت گذاشتیم که کاملاً به نفع آنها بود الان هم دو بار پای مذاکره آمدیم آنها خیانت کردند و جنگ را شروع کردند و رهبر ما را ترور کردند.
 
آیت الله عاملی در بخش دیگر از خطبه‌ها ضمن قدردانی از نیروهای مسلح خاطرنشان کرد: از نیروهای مسلح اعم از سپاه و ارتش از طرف مردم و از طرف ملت عزیز جداً تشکر می‌کنم، این عزیزان به قلب مجروح ملت مرهم گذاشتند، البته دل ما هیچ وقت خنک نخواهد شد و تا آخر عمر خواهیم سوخت. در هر حال آنها انتقام خیلی جانانه از آمریکا و اسرائیل گرفتند، آنها با شجاعت تمام و اقدامی حیرت آور دست برتر را در برابر دشمن حفظ کرده‌اند و این در حد اعجاز است.
 
وی بیان کرد: آنها طلسم شکست‌ناپذیری ارتش اسرائیل و ارتش آمریکا را شکستند، دوست و دشمن زبان به تحسین باز کرده است و این نتیجه درایت دوراندیشی و مدیریت مقام معظم رهبری است که از اول بر لزوم تحول در صنایع دفاعی تاکید کردند. این موفقیت در تاریخ ایران به نام انقلاب اسلامی ثبت شد و بلکه در تاریخ بشریت ثبت شد که با اراده و با باورهای دینی می‌توان قدرت اهریمنی را خوار و ذلیل و زمین‌گیر کرد. ایران با این عظمت تبدیل به قطب قدرت در منطقه و در جهان شد، این موفقیت در آینده خودش را  بیشتر نشان خواهد داد و کسی دیگر جرات تعرض و جسارت به کشور را پیدا نخواهد کرد.
انتهای پیام
captcha