کد خبر: 4338821
تاریخ انتشار : ۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۹

تجمع‌های شبانه مردمی بابل از ساعت ۲۱

تجمع‌های شبانه مردمی بابل از ساعت ۲۱ فرمانده سپاه ناحیه بابل گفت: مسیر تجمع هر شب از امامزاده قاسم آغاز شده و پس از حرکت به سمت چهارراه شهربانی و در میدان باغ فردوس به پایان می‌رسد.

تجمعات و راهپیمایی های شبانه مردمی بابل از ساعت ۲۱؛ مسیر از امامزاده قاسم تا باغ فردوسبه گزارش ایکنا از مازندران به نقل از روابط عمومی سپاه ناحیه بابل، سرهنگ پاسدار حسین جناسمی، فرمانده سپاه ناحیه شهرستان بابل پانزدهم اسفندماه با تقدیر از مردم ولایتمدار، شهیدپرور و همیشه در صحنه بابل با حضور در راهپیمایی‌ها در محکومیت جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران اسلامی گفت: در شب‌های اخیر شاهد حضور گسترده و خانوادگی مردم با روحیه انقلابی و تفکر بسیجی در میدان‌ها و خیابان‌های شهر هستیم که جای ‌تشکر دارد.

وی افزود: این تجمعها و راهپیمایی‌های شبانه تا اطلاع ثانوی ادامه خواهد داشت و نیروهای امنیتی، انتظامی و بسیج برای تأمین امنیت کامل آیین در صحنه حضور دارند.

سرهنگ جناسمی با اشاره به مسیر برگزاری این برنامه‌ها بیان کرد: مسیر تجمع هر شب از امامزاده قاسم آغاز شده و پس از حرکت به سمت چهارراه شهربانی و در میدان باغ فردوس به پایان می‌رسد.

فرمانده سپاه ناحیه بابل با بیان این‌که زمان برگزاری این برنامه‌ها در شب‌های عادی ساعت ۲۱ و در شب‌های قدر از ساعت ۲٠:۳۰ خواهد بود، خاطرنشان کرد: مسیر و زمان اعلام‌شده تغییری نخواهد داشت و اطلاع‌رسانی‌های بعدی نیز از طریق سپاه شهرستان انجام می‌شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
حمیدرضا گل محمدی تواندشتی
captcha