کد خبر: 4339073
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۷
از سوگ رهبر تا بلندای وحدت/ 12

ادامه‌دادن راه علمدار؛ آموزه رهبر شهید برای ملت ایران + صوت

حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا سبحانی‌نسب در پیامی که به شکل اختصاصی در اختیار ایکنا قرار داده است با اشاره به آنکه رهنمون‌هایی که رهبر فرزانه و شهید انقلاب اسلامی در این 37 سال برای امت مسلمان داشت؛ همگان را نسبت به آینده درخشان ایران امیدوار کرده است، گفت: ادامه‌دادن راه علمدار آموزه رهبر شهید به ملت ایران است.

قسمت دوازدهم//// انتخاب تاریخ و زومان اتشار با خانم بختیاری/////سبحانی‌نسب: ادامه‌دادن راه علمدار آموزه رهبر شهید به ملت ایران است + صوت

ایران، مهد تمدن و سرزمینی کهن، بار دیگر در تاریخ خود، حماسه‌ای سترگ را رقم زد؛ حماسه ایستادگی، اتحاد و همدلی در برابر طوفانی از دشمنی و یاس. در این دوران سخت، قلب‌مان از فقدان عزیزان‌مان درد می‌کشد؛ اما ایمان ما به پیروزی، چون کوهی استوار، پُرصلابت و با غرور مانده است.

با نهایت اندوه و تأسف، شهادت قائد امت؛ مجاهد اعظم؛ مقاوم اکبر؛ رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(ره)؛ جمعی از فرماندهان غیور و سربازان فداکار از تبار دلیرمردان ایران‌زمین و تنی چند از هم‌وطنان و هم‌میهنان شریف ایران‌زمین؛ به ویژه دختران مینابی که به فرشتگان آسمانی بدل شدند، را به خانواده‌های داغدار و امت شهیدپرور ایران تسلیت می‌گوییم.

این سفارش رهبر شهید و عظیم‌مان است که این فقدان‌ها، تلخ و جانسوز است؛ اما نباید اجازه دهیم که اندوه، ما را از مسیر انقلاب دور کند. اکنون، بیش از هر زمان دیگری، نیازمند شکوه اتحاد، همدلی، وحدت و انسجام هستیم. مسئولان باید با همدلی و همراهی کامل، در کنار مردم ایستاده و با تمام قوا، به تعدی، تجاوز و یاوه‌گویی‌های دشمن پاسخ دهند.

قافله نویسندگان و هنرمندان، همواره در طول تاریخ، نقش مهمی در حفظ و تقویت روحیه ملی داشته‌اند. در بحران‌های اجتماعی، آنها با هنرشان، اعتماد را به دل‌ها باز می‌گردانند، روحیه مردم را بالا می‌برند و مردم و ملت را که خود نیز جزئی از این اقیانوس هستی بخش به معنای وطن هستند را به ایثار و فداکاری تشویق می‌کنند. صدای هنرمندان، صدای امید است، صدای اتحاد است، صدای ایران است.

وحدت ملی، سپر دفاعی ما در برابر توطئه‌های دشمن است. با حفظ این وحدت، می‌توانیم بر تمام مشکلات غلبه کنیم و به سوی آینده‌ای روشن، پُرامید و پیروزی نهایی گام برداریم.

ایکنا در این ایام که قلب مردمان ایرانِ جان و وطن‌مان از شهادت رهبر عظیم‌الشان‌مان خون است و هر آئینه خبر شهادت غیورمردان نیرو‌های مسلح و هم‌وطنان عزیزتر از جان‌مان بر این داغ و خون می‌افزاید؛ به سراغ قافله پُرغصه و پُرقصه ایران‌زمین رفته است و پیام تسلیت آنها تا بلندای دعوت به وحدت و انسجام مردمان نجیب و شریف ایران‌زمین را در مسیر همدلی و یکپارچگی تا پیروزی نهایی وعده داده شده خون بر شمشیر با مخاطبان خود تقسیم می‌کند.

خبرگزاری ایکنا در دوازدهمین قسمت از روایت «از سوگ رهبر تا بلندای وحدت» به سراغ حجت‌الاسلام والمسلمین علیرضا سبحانی‌نسب؛ نویسنده، پژوهشگر دین و مدیرانتشارات جمال رفته است که در ادامه پیام او را خطاب به ملت شریف، نجیب، متحد و همیشه در صحنه ایران می‌خوانیم.

نویدهای رهبر شهید برای ظهور حضرت حجت(عج)

این روزها بسیار دلتنگ فقدان رهبر عظیم‌الشأن و شهید خود هستیم؛ ولی هرگز ناامید نیستیم. تمام آن رهنمون‌هایی که رهبر فرزانه و شهید انقلاب اسلامی در این 37 سال برای امت مسلمان داشت؛ همه ما را نسبت به آینده درخشان ایران امیدوار کرده است. رهبر معظم و شهید انقلاب اسلامی، امت ایران را هدایت و راهنمایی کرد و به ما آموخت که چگونه این راه را بپیماییم.

رهبر شهید، حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی ایران به ما آموخت اگر علمداری افتاد، علم را دوباره به دست بگیریم و هر کس این علم را به دست گرفت، بقیه پشت سر او این راه را ادامه دهند.

نویدهایی که آقا برای ظهور حضرت حجت(عج) بیان فرموده است، ما را به این مهم امیدوار کرده که همین روزها که خیلی هم دور نیست؛ ان‌شاءالله، پرچم را به دست حضرت حجت بن الحسن(عج) بدهیم و انتقام رهبر شهید خود را از این دَدمنشان بگیریم. به امید روزهای درخشان جمهوری اسلامی و رسیدن به قله‌های فتح و پیروزی.

انتهای پیام
خبرنگار:
امین خرمی
captcha