کد خبر: 4339874
تاریخ انتشار : ۱۹ اسفند ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۳

زکات فطریه در خراسان‌شمالی ۱۸۰ هزار تومان اعلام شد

رییس شورای زکات خراسان‌شمالی گفت: میزان زکات فطریه ماه مبارک رمضان امسال برای هر نفر در استان بر مبنای قوت غالب گندم ۱۸۰ هزار تومان تعیین شده است.

حجت الاسلام رضا نوری، نماینده ولی فقیه در خراسان‌شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، حجت‌الاسلام و المسلمین رضا نوری، نماینده ولی‌فقیه در استان در شورای زکات خراسان‌شمالی ضمن عرض تسلیت شهادت قائد امت امام خامنه‌ای و تبریک انتصاب شایسته آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای به عنوان رهبر جدید انقلاب اسلامی اظهارکرد: حضور حماسی مردم این شب‌ها در میدان امنیت آفرین و دشمن‌شکن است و باید قدردان چنین مردم فهیم، شجاع و ولایتمدار باشیم. 

وی با تاکید بر لزوم پرداخت سریع فطریه، گفت: مردم مومن باید دقت داشته باشند که زکات فطریه باید قبل از نماز عید پرداخت و یا کنار گذاشته شود زیرا فطریه در واقع عیدی نیازمندان است و باید به سرعت به دست آنها برسد. 

امام جمعه بجنورد افزود: میزان زکات فطریه ماه مبارک رمضان امسال برای هر نفر در استان بر مبنای قوت غالب گندم ۱۸۰ هزار تومان تعیین شده است.

وی ادامه داد: مبلغ زکات فطریه برای کسانی که قوت غالب آن‌ها برنج است برای مصرف برنج خارجی ۶۶۰ هزار تومان و برنج ایرانی یک میلیون و ۵۰ هزار تومان تعیین و اعلام می‌شود.

نوری یادآورشد: میزان کفاره غیرعمد روزه در هر روز ۴۵ هزار تومان و کفاره عمد نیز ۳ میلیون تومان تعیین شده است.

انتهای پیام
دبیر:
آرزو یزدانی
captcha