
به گزارش ایکنا از سمنان، حجتالاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولیفقیه در استان و امام جمعه سمنان، شب گذشته، 19 اسفند با حضور در چند موکب عزاداری سطح شهر، از نزدیک در جریان فعالیت خادمان هیئات قرار گرفت و از تلاشهای آنان در برپایی مراسم عزای عمومی رهبر شهید ایران تقدیر کرد.
در این بازدید، وی در موکب هیئت رایةالعباس واقع در میدان عدالت، موکب طلاب سمنانی ساکن قم مستقر در میدان مشاهیر و موکب خانوادگی میدان نماز حضور یافت و ضمن گفتوگو با خادمان این مواکب، از خدمات صادقانه و شور معنوی آنان در پاسداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب اسلامی قدردانی کرد.
همزمان با این برنامه، دهمین شب اجتماع بزرگ مردمی سمنان با حضور پرشور مردم ولایتمدار در میدان مطهری برگزار شد. این مراسم که مصادف با بارش باران رحمت الهی بود، جلوهای از عشق و ارادت مردم سمنان به آرمانهای انقلاب و یاد رهبر شهید را به نمایش گذاشت.
انتهای پیام