به گزارش خبرنگار ایکنا از کرمان، مجید دوستعلی، نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی، امروز ۲۲ اسفند در پایان راهپیمایی روز قدس در مصلی امام علی(ع) کرمان با اشاره به اهمیت روز قدس اظهار کرد: روز قدس مبنایی دارد و مبنای آن بیتالمقدس است؛ شهری تاریخی و مذهبی که قدمت آن به بیش از ۳۵ قرن میرسد و از آغاز ظهور اسلام مورد توجه بوده و بهعنوان سومین شهر مقدس مسلمانان پس از مکه و مدینه شناخته میشود.
وی افزود: بیتالمقدس قبله اول مسلمانان و محل آغاز معراج پیامبر اسلام است و این شهر در طول تاریخ بارها مورد تهاجم و جنگ قرار گرفته است.
دوستعلی با اشاره به شکلگیری رژیم صهیونیستی بیان کرد: نطفه صهیونیسم حدود ۱۳۰ سال پیش شکل گرفت و در سال ۱۹۴۸ رژیم صهیونیستی تشکیل شد و از زمان تأسیس این رژیم تاکنون بیش از ۱۰۲ قطعنامه در شورای امنیت سازمان ملل علیه آن صادر شده است.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، امام خمینی(ره) شش ماه بعد آخرین جمعه ماه مبارک رمضان را به عنوان روز قدس اعلام کردند و در طول ۴۶ سال گذشته مردم کشورهای مختلف جهان برای زنده نگه داشتن مسئله فلسطین به میدان آمدهاند.
وی افزود: در ادامه راه امام خمینی(ره)، اندیشه مقاومت گسترش یافت و گروههایی مانند حزبالله لبنان، حماس و دیگر جریانهای مقاومت در منطقه شکل گرفتند.
دوستعلی همچنین با اشاره به شرایط منطقه و فشارهای دشمنان گفت: دشمن امسال با جنگ ترکیبی، رسانهای، شناختی، سایبری و نظامی تلاش کرد، جمهوری اسلامی ايران را با فروپاشی مواجه کند، اما به هدف خود نرسید.
وی تأکید کرد: امروز جبهه ما میدان است و مردم باید در میدان بمانند تا دشمن سرکوب شود.
انتهای پیام