با وجود حملات آمریکایی ـ صهیونی به جزیره خارک، روند صادرات نفت از بزرگترین پایانه نفتی ایران بیوقفه در حال انجام است.

به گزارش ایکنا از بوشهر به نقل از صداوسیما، اعضای کمیسیون انرژی مجلس امروز، 26 اسفندماه در بازدید از جزیره خارگ با ساکنان جزیره و بخشی از نیروهای حافظ امنیت دیدار و گفتوگو کردند.
مردم در این بازدید تأکید کردند: زندگی ساکنین جزیره خارگ مطابق روال عادی برقرار است.
به گفته کارکنان صنعت نفت، پرسنل با روحیه بالا به فعالیت مشغول هستند و با تلاش شبانه روزی هیچ وقفهای در صادرات نفت رخ نداده است.
به گفته اعضای کمیسیون انرژی مجلس کشتیهای آمریکا و رژیم صهیونیستی و همپیمانان آنها اجازه عبور از تنگه هرمز را ندارند و این بزرگترین تحقیر آمریکا و شکستن هیبت پوشالی آنان، توسط ملت بزرگ ایران است. اگر دشمنان چشم طمع به این جزیره داشته باشند باید بدانند که تحقیری شدیدتر از تحقیر تنگه هرمز در انتظار آنهاست و جزیره، گورستان متجاوزان خواهد شد.
انتهای پیام