فرمانده انتظامی خراسان شمالی از دستگیری پنج نفر به دنبال رسیدگی به پروندهای مرتبط با ارتباطگیری غیرمجاز در فضای مجازی خبر داد.
به گزارش ایکنا ازخراسانشمالی، به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی استان، سردار سعید مطهریزاده اظهار کرد: همکاران ما در پی رصدهای تخصصی و بررسیهای اولیه، موفق شدند پنج نفر را که اقدام به برقراری ارتباط غیرمجاز با شبکه معاند ایران اینترنشنال در بستر فضای مجازی و تلاش برای ارسال اطلاعات کردند، شناسایی و دستگیر کنند.
وی با بیان اینکه این افراد پس از درخواستهایی که در فضای مجازی مبنی بر دریافت گزارشهایی از وضعیت استان مطرح شده بود، شناسایی شدند، افزود: در جریان اجرای این عملیات، یک خانم و دو آقا در بجنورد، یک آقا در فاروج و یک آقا نیز در اسفراین دستگیر و برای ادامه روند رسیدگی تحویل مراجع قانونی شدند.
انتهای پیام