کد خبر: 4342660
تاریخ انتشار : ۰۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۴

۲۰ هزار تخت اقامتی در استان اردبیل میزبان گردشگران نوروزی

۲۰ هزار تخت اقامتی در استان اردبیل میزبان گردشگران نوروزی مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل از ارائه خدمات ۲۰ هزار تخت رسمی و بوم‌گردی‌های استان به مسافران نوروزی ۱۴۰۵ خبر داد.

گردشگری

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل، جلیل جباری، مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل چهارم فروردین ماه در ارائه گزارشی از وضعیت مهمانپذیری استان، اظهار کرد: اردبیل به عنوان یکی از قطب‌های گردشگری کشور در شرایط حاضر نیز جزو ۵ استان با ثبت بیشترین مسافرت‌ها است و تمامی تاسیسات گردشگری و مراکز اقامتی استان آماده میزبانی از مسافران هستند. 

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل با دعوت از مسافران برای استفاده از مراکز اقامتی رسمی، افزود: ۲۰ هزار تخت رسمی در سطح استان میزبان گردشگران نوروزی هستند و علاوه بر آن شاهد استقبال گردشگران از واحد‌های بوم‌گردی در مناطق مختلف استان هستیم.

دبیر ستاد خدمات سفر استان اردبیل اظهار کرد: به منظور میزبانی بهتر از هم‌وطنان عزیز آبدرمانی‌های استان با تخفیف ۳۰ درصدی و مراکز اقامتی با تخفیف ۴۰ تا ۶۰ درصدی در حال ارائه خدمات هستند. 

وی تأکید کرد: در این ایام بازدید‌های نظارتی کارشناسان معاونت گردشگری اداره کل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل به صورت دقیق از تمامی تأسیسات گردشگری و مراکز اقامتی انجام می‌شود تا شاهد ارائه خدمات مطلوب به هموطنان عزیز باشیم.

جباری ضمن اشاره به تعطیلی موزه‌ها با توجه به شرایط جنگی، ادامه داد: با هدف رفاه و آسایش مسافران عزیز در استان اردبیل، محوطه‌ها و بنا‌های تاریخی آماده بازدید هستند و مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی نیز از اول فروردین ماه برای بازدید عموم بازگشایی شد. 

مدیرکل میراث‌ فرهنگی استان اردبیل تصریح کرد: هنرمندان صنایع‌دستی نیز در ایام عید نوروز در بازارچه‌ها و نمایشگاه‌های صنایع‌دستی به ویژه در شهر‌های اردبیل، مشگین‌شهر و نمین آثار خود را برای مسافران و علاقه‌مندان ارائه می‌کنند.

انتهای پیام
captcha