کد خبر: 4342708
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۸
یادداشت

بازخوانی سیمیولوژیک جنگ رمضان؛ نشانه‌ها و پیام‌های یک رویارویی

بازخوانی سیمیولوژیک جنگ رمضان؛ نشانه‌ها و پیام‌های یک رویارویی یک فعال سیاسی در یادداشتی با بهره‌گیری از نظریه نشانه‌شناسی، تحولات جنگ رمضان را از منظر پیام‌ها و معانی پنهان آن تحلیل کرده و سه محور حمله خارجی، ترورهای هدفمند و پیشنهاد صلح را مورد بررسی قرار داده است.

قاسم امینی فعال سیاسی

به گزارش ایکنا از هرمزگان، قاسم امینی، فعال سیاسی در هرمزگان، در یادداشتی با اشاره با تجاوز آمریکایی و رژیم صهیونیستی به ایران به جایگاه «نشانه‌شناسی»، نوشت:

نظریه سیمولوژی semiology یا «نشانه‌شناسی» یکی از جدیدترین نظریه‌های علوم‌ انسانی است که توجه بسیاری از محققین و پژوهشگران را در دهه‌های اخیر به خود جلب کرده است.

 از مهم‌ترین نظریه‌پردازان این حوزه می‌توان از فردینان دوسوسور سوییسی و چارلز پیرس آمریکایی نام برد. علم نشانه‌شناسی به تعبیر ساده عبارت است از اینکه هر پدیده طبیعی و اجتماعی دارای نشانه و پیامی است و رایج‌ترین مثال را در رابطه دود و آتش و یا تفسیر رنگ‌های پرچم که منظور از این رنگ‌ها چیست... را ارائه می‌کنند. با توجه‌ به این توضیح مختصر به نشانه‌شناسی جنگ رمضان می‌پردازیم. 

در این جنگ رمضان ما شاهد پدیده‌های متعددی در این چند هفته بودیم که از منظر نشانه‌شناسی می‌شود به برخی از آنها پرداخت. 

حمله به ایران و شکل‌گیری مقاومت ملی

تفسیر نشانه‌شناسی: عدم شناخت جبهه غربی با همکاری آمریکا و اسرائیل از مناسبات تاریخی و تمدنی و فرهنگی در ایران و اینکه حمله خارجی منجر به اتحاد داخلی در ایران می‌شود. دو عامل فرهنگ مذهبی شیعه (شهادت و انتظار موعود) و فرهنگ ملی (اسطوره‌های تاریخی ایرانشهری) مهم‌ترین ریشه‌های مقاومت اجتماعی ایران را می‌باشند که به‌وضوح در این روزها تأثیرات آن را می‌بینیم. اینها محصول داده‌های غلط مشاوران و سرویس‌های امنیتی و جاسوسی آمریکایی صهیونیستی به مسئولان تصمیم‌گیرشان است.

 ترور مسئولین نظام و مردم عادی

تفسیر نشانه‌شناسی: تروریست اصلی رژیم صهیونیستی است که بر خلاف تمام قوانین و مقررات بین‌المللی مسئولان جمهوری اسلامی ایران و مردم عادی و حتی دانش‌آموزان را ترور کرده و جالب اینکه هیچ‌کدام از سازمان‌های بین‌المللی کوچک‌ترین موضع‌گیری نکرده‌اند.

پیشنهاد صلح

تفسیر نشانه‌شناسی: بعد از گذشت سه هفته از شروع جنگ رمضان وقتی آمریکا و اسرائیل دیدند به هیچ‌ کدام از اهدافشان در فروپاشی دولت در ایران دست نیافته و ذخایر تسلیحاتی‌شان نیز رو به خالی‌ شدن است برای تنفس و بازسازی خود صلح را پیشنهاد می‌دهند. این نشانه استیصال آنها و شکست آنها در رسیدن به اهدافشان است.ایران به دنبال شکستن چرخه: مذاکره - فریب -جنگ است.

انتهای پیام
captcha