کد خبر: 4344230
تاریخ انتشار : ۱۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۰:۳۴

افزایش شهدای آذربایجان‌شرقی در حملات متجاوزانه به ۱۸۵ نفر

مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: از آغاز جنگ رمضان تاکنون ۱۸۵ نفر در استان به شهادت رسیده و یک‌هزار و ۴۳۱ نفر مجروح شده که تعدادی از آنها سرپایی درمان شده‌اند.

مجید فرشی، مدیرکل بحران استانداری آذربایجان شرقی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری استان آذربایجان‌شرقی، مجید فرشی، مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان‌شرقی گفت: از آغاز جنگ رمضان تاکنون ۱۸۵ نفر در استان به شهادت رسیده و یک‌هزار و ۴۳۱ نفر مجروح شده‌ که بخش‌ عمده‌ای از آنها به‌صورت سرپایی درمان شده‌اند. 

وی افزود: چهاردهم فروردین‌ماه حوالی ۵:۴۵ عصر تفرجگاه عینالی که یک منطقه غیرنظامی است مورد اصابت قرار گرفت که در این حمله ۱۲ نفر از هم استانی‌ها مجروح شده و به مراکز بیمارستانی منتقل شدند که درحال حاضر سه نفر از آنها بستری و بقیه به‌صورت سرپایی مداوا شدند.

فرشی ادامه داد: با توجه به حمله هوایی دشمن، تونل قره‌تپه در جاده قدیم میانه به بستان‌آباد و بالعکس (در محدوده ترکمنچای به قره‌تپه) مسدود شده بود که با تلاش عوامل راهداری و فرمانداری‌های ترکمنچای و میانه مسیر بازگشایی شده است.

انتهای پیام
captcha