کد خبر: 4345401
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۰

افزایش شمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی علیه لبنان به بیش از ۲۰۰ نفر

وزیر بهداشت لبنان از افزایش شمار شهدای حملات روز گذشته رژیم صهیونیستی به این کشور به ۲۰۳ نفر خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از شبکه المیادین، رکان ناصرالدین وزیر بهداشت لبنان گفت که طبق آمارهای اولیه شهدای حملات روز گذشته رژیم صهیونیستی به ۲۰۳ نفر رسیده و بیش از یک هزار نفر نیز زخمی شده‌اند.

از سوی دیگر شبکه الجزیره گزارش داد که در حملات بامداد امروز رژیم صهیونیستی به شهرک العباسیه در جنوب لبنان، هفت نفر شهید و تعدادی نیز مجروح شدند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی همچنین دو شهرک الشرقیه و میفدون و ارتفاعات الطاهر در جنوب لبنان را بمباران کردند.

پیشتر نیز جنگنده‌های رژیم صهیونیستی شهرک‌های الجمیجمه، بیت یاحون و مجدل سلم در جنوب لبنان را بمباران کردند.

در همین ارتباط حزب‌الله لبنان بامداد امروز در واکنش به حمله موشکی به سرزمین‌های اشغالی اعلام کرد: پاسخ‌ها تا زمان توقف تجاوزات اسرائیلی - آمریکایی علیه کشور و ملت ما ادامه خواهد داشت.

این جنبش همچنین افزود: در واکنش به نقض توافق آتش‌بس از سوی دشمن، شهرک المناره را با موشک هدف قرار دادیم.

انتهای پیام
captcha