کد خبر: 4345417
تاریخ انتشار : ۲۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۲۷
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی

اراده و حضور مردم در میدان به موشک‌ها قدرت بخشید

مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه اراده مردم، لانچرها و موشک‌ها را قوت داد و حضور آنان قاب دوربین دنیا را پر کرد، گفت: مردم، دل دشمن خارجی و منافقان داخلی را خالی کرده و قلب جامعه ایمانی را قوت دادند.

حجت‌الاسلام سالاری مکی، مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبیبه گزارش  ایکنا از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام سالاری مکی، مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی، امروز ۲۰ فروردین در اجتماع مردم در گرامیداشت چهلمین روز شهادت امام امت در میدان ابوذر بیرجند، اظهار کرد: خدا را شاکریم که در دنیایی زندگی می‌کنیم که خداوند توفیق آخرالزمانی نبرد با کفتارصفتان و انسان نماهای آدم خوار را در سنگر میدان و خیابان به ما عنایت کرد.

وی از جهاد خانوادگی زن و مرد، کودک و جوان و اقشار مختلف از آغاز جنگ تاکنون گفت و ادامه داد: مردم با همت و اراده و غیرت علوی و زینبی نشان دادند که میدان را می‌توان با این اراده حفظ کرد. سالاری مکی با بیان اینکه اراده مردم، لانچرها و موشک‌ها را قوت داد و حضور آنان قاب دوربین دنیا را پر کرد، افزود: مردم، دل دشمن خارجی و منافقان داخلی را خالی کرده و قلب جامعه ایمانی را قوت دادند.

وی با بیان اینکه مردم ایران به دنیا ثابت کردند که قدرت اصلی در ید قدرت الهی است، یادآور شد: قدرت‌های عالم بدانند که ما از رهبر شهید خود آموختیم که با لبخند و فریبکاری دشمن میدان را رها نمی‌کنیم چراکه امروز اراده مردم در خیابان بود که قدرت را در تنگه هرمز نگه داشت.

 مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه مردم دنیا بدانند آن کشوری که از انسانیت دفاع کرده و پای مظلوم ایستاده ایران است، بیان کرد: از امروز بسیار پرشورتر در خیابان‌ها حضور پیدا می‌کنیم چراکه ما استقامت را از مکتب عاشورا فراگرفته‌ایم و در عمل ثابت کردیم که پای کار ولایت و قرآن و معارف قرآن ایستاده‌ایم و معتقدیم آنچه جامعه را به کوهی از فولاد و شکست ناپذیر تبدیل می‌کند اراده و بصیرت و حضور در رکاب ولایت است‌.

سالاری مکی ادامه داد: در جنگ اعتقادی تسبیحات بر تسلیحات مقدم است و مردم ایران جز تضرع به درگاه خداوند، دست به پیش هیچ بیگانه‌ای دراز نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه مردم ایران گوش به فرمان رهبر هستند، افزود: مردم ایران دست از میدان نمی‌کشند چرا که به میدان آمده‌اند تا با ولایت همراه و همگام باشند. امروز ایفای نقش مردم در سنگر خیابان رقم می‌خورد. 

انتهای پیام
captcha