کد خبر: 4345794
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۴

ضربه غافلگیرانه پلیس بابل به شبکه تجهیزات استارلینک

فرمانده انتظامی شهرستان بابل از کشف شش دستگاه تجهیزات قاچاق دریافت اینترنت استارلینک به ارزش ۳۰ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.

ضربه غافلگیرانه پلیس بابل به شبکه تجهیزات استارلینکبه گزارش ایکنا از مازندران به نقل از خبرگزاری پلیس، سرهنگ قاسم عزیزی، فرمانده انتظامی شهرستان بابل اظهار کرد: مأموران پلیس اقتصادی شهرستان بابل در راستای تشدید مبارزه با قاچاق کالا و در پی اخبار و اطلاع واصله از منابع و مخبران مبنی بر اینکه افرادی در امر تهیه و توزیع تجهیزات دریافت اینترنت استارلینک فعالیت دارند موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
 
وی با بیان اینکه مأموران با هماهنگی قضایی از محل‌های مورد نظر بازرسی به عمل آوردند، افزود: در بازرسی‌های به عمل آمده شش دستگاه تجهیزات کامل دریافت اینترنت استارلینک کشف شد.
 
عزیزی با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش اموال مکشوفه قاچاق را ۳۰ میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این رابطه شش نفر متهم شناسایی که با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شدند.
انتهای پیام
خبرنگار:
علی پاداشی
captcha