کد خبر: 4346344
تاریخ انتشار : ۲۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۰:۲۸

پویش نهال امید در مدارس خراسان‌شمالی

آیین کاشت نهال امید در دبیرستان دخترانه شهدای فرهنگی بجنورد برگزار شد.

پویش نهال امید در مدارس خراسان شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، علی متقیان مدیرکل آموزش و پرورش استان در آیین کاشت نهال امید با اشاره به ظرفیت‌های آموزش مجازی در مدارس گفت: با وجود فعالیت مدارس در بسترهای مجازی، اعتقاد ما این است که آموزش هیچگاه تعطیل نمی‌شود.

وی ادامه داد: یکی از مزیت‌های فضای مجازی این است که امکان ارائه فعالیت‌های آموزشی به‌صورت شبانه‌روزی فراهم بوده و در کنار آن، برنامه‌های فرهنگی نیز همچنان دنبال می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان‌شمالی با اشاره به فراخوان رهبر معظم انقلاب برای کاشت نهال به یاد شهدا، افزود: تلاش ما این است که در همه مدارس، برنامه کاشت نهال اجرا شود.

وی افزود: این اقدام علاوه بر جنبه فرهنگی، به نهادینه‌سازی مباحث محیط‌زیستی در میان دانش‌ آموزان کمک می‌کند.

متقیان با گرامیداشت یاد شهدای دانش‌آموز میناب و شهدای جنگ تحمیلی سوم اظهار کرد: کاشت نهال به یاد این شهدا، نمادی از زنده نگه داشتن یاد و راه آن‌ها است، درخت انقلاب با خون این عزیزان آبیاری شده و امید داریم آینده‌ای روشن و تعالی‌ یافته برای ایران رقم بخورد.

انتهای پیام
دبیر:
آرزو یزدانی
captcha