کد خبر: 4346927
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۳
خطیب جمعه لاهرود:

ایران در مذاکرات برتری خود را اثبات کرد

ایران در مذاکرات برتری خود را اثبات کرد حجت‌الاسلام حسن صفری گفت: ایران با موفقیت در مذاکرات، توانسته است برتری خود را به جهانیان نشان دهد و این دستاورد نه تنها افکار عمومی دنیا را به سوی ایران سوق داده، بلکه فشار‌های بی‌سابقه‌ای را بر آمریکا و اسرائیل وارد کرده است.

ایران در مذاکرات برتری خود را اثبات کردبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام حسن صفری، امام جمعه لاهرود، در خطبه‌های نماز جمعه ۲۸ فروردین ماه که در مصلای امامزاده سیدابراهیم ابن موسی کاظم(ع) برگزار شد، با دعوت به تقوای الهی، به تشریح جزئیات شکل‌گیری مذاکرات پرداخت و اظهار کرد: ما برتری خود را در بحث مذاکرات اثبات کردیم که این امر باعث همراهی افکار عمومی دنیا با ایران و افزایش فشار بر آمریکا و اسرائیل شده است.

وی افزود: جنگ را منطقه‌ای کردیم و با همراهی دیگران، آنها را درگیر کردیم. علت انتخاب پاکستان به عنوان میزبان مذاکرات، تمایل بیشتر این کشور به تعامل و رابطه تجاری با چین به جای آمریکا بود.
 
امام جمعه لاهرود ادامه داد: مردم پاکستان، ایران را دوست دارند و بیش از ۸۵ درصد آنان در نظرسنجی‌های کشور‌های اسلامی، حامی ایران هستند. در ایام شهادت رهبر انقلاب، شاهد بودیم که ۳۵ شهید در کراچی و کنسولگری ایران تقدیم شد و ۱۰ بند ایران پذیرفته شد، اما در نهایت هیچ امتیازی کسب نکردند.
 
صفری در ادامه سخنان خود در خصوص مذاکرات، بیان کرد: ایران برای مذاکره دو پیش‌شرط تعیین کرد؛ اول، آزادسازی ۷ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده در قطر و دوم، پیوستن حزب‌الله لبنان به آتش‌بس. ایران این شروط را به شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان، ابلاغ کرد و مورد پذیرش قرار گرفت، هرچند نتانیاهو با آن مخالف بود.
 
وی با اشاره به عملیات طوفان الاقصی در ۷ اکتبر، گفت: نتانیاهو نتوانست وعده خود مبنی بر نابودی حزب‌الله و حماس را عملی کند. ضربه وارده از سوی حزب‌الله به اسرائیل، بدتر از بمب‌های ایران بوده و پذیرش آتش‌بس، شکستی بزرگ و دردناک برای اسرائیل محسوب می‌شود. حزب‌الله با آواره کردن بیش از صد هزار نفر، اکنون قوی‌تر شده است.
 
امام جمعه لاهرود افزود: از سوی دیگر، سفیران لبنان و اسرائیل در آمریکا دیدار می‌کنند تا وانمود کنند آتش‌بس با تصمیم آنها بوده است، نه فشار ایران. اما مردم حقیقت را درک کرده‌اند و این تلاش‌ها با واکنش مثبتی رو‌به‌رو نشده است.
 
وی اضافه کرد: با وجود ادعای فشار به ایران از طریق محاصره دریایی، ایران جزیره نیست و آمریکا قادر به نزدیک شدن به تنگه هرمز نیست. فروش ۴ میلیون بشکه نفت ایران به هند و ۸۰ درصد به چین، نشان‌دهنده شکست آمریکا در این زمینه است. آمریکا در فاصله هزار کیلومتری ایستاده و تهدید می‌کند.
 
صفری با اشاره به وضعیت فعلی گفت: اگر آتش‌بس نقض نشود، آزادی دارایی‌ها دو ماه طول می‌کشد و در صورت نقض آن، ایران آماده‌تر از قبل خواهد بود. این وضعیت، فرصتی برای تجدید قوا و تنفس است.
 
امام جمعه لاهرود بیان کرد: دشمن گیج شده و هر حرفی می‌زند، زیر آن می‌زند و رسوا می‌شود. ما در میدان نبرد با دشمن فعلا ساکت هستیم و این سکوت، دشمن را عصبانی‌تر می‌کند.
 
وی تأکید کرد: باید تاب‌آوری را افزایش دهیم و حضور در خیابان‌ها را همچنان ادامه دهیم. خیابان‌ها را خالی نخواهیم کرد و هر کدام باید رسانه خود باشیم و با قدرت از مواضع خود دفاع کنیم.
 
صفری در ادامه با تبریک روز ارتش جمهوری و نیروی زمینی، از مجاهدت‌های شبانه‌روزی این قهرمانان قدردانی کرد و گفت: مردم قدردان، حامی ارتش بوده و به این عزیزان افتخار می‌کنند.
 
امام جمعه لاهرود همچنین ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر را به دختران غیور، عفیف، نجیب، مؤمن و انقلابی تبریک گفت و آغاز دهه کرامت را گرامی داشت.
 
وی با اشاره به حضور پرشور دختران در نماز جمعه، گفت: دشمنان از حجاب و حضور دختران ما می‌ترسند. نتانیاهو گفته است دشمن اصلی ما روحانیون و دختران محجبه هستند.
 
صفری با اشاره به فرا رسیدن روز گندم و نان، از کشاورزان خواست گندم بیشتری بکارند، زکات بدهند و مسئولان نیز حمایت لازم را انجام دهند و از کسانی که گندم بیشتری کاشته‌اند تجلیل شود.
 
وی سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را گرامی داشت و افزود: اگر سپاه نبود، کشور هم نبود. در مواقع سخت، جایگاه، عظمت، ایثار و فداکاری سپاه آشکار می‌شود.
 
خطیب جمعه لاهرود با نقل خاطره‌ای از سردار شهید سلیمانی، به ۲۷ میلیون نفر جانفدا اشاره کرد و گفت: سرداران شهید، افتخار ما هستند. همچنین با اشاره به روز تجلیل از امامزادگان، از تمامی دست‌اندرکاران این امر قدردانی کرد.
انتهای پیام
captcha