کد خبر: 4347251
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۹:۱۵

طرح‌های جهاددانشگاهی کهگیلویه‌وبویراحمد؛ الگویی موفق در اشتغال‌زایی و ثروت‌آفرینی

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در جهاددانشگاهی با اشاره به طرح تولید آفت‌کش‌های گیاهی گفت: این دستاوردها نشان‌دهنده توانمندی جوانان متخصص در این خطه است و می‌تواند الگویی برای سایر واحدها در سراسر کشور باشد.

نشست مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در جهاد دانشگاهی با واحد استان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی کهگیلویه‌وبویراحمد، حجت‌الاسلام امین‌الله دادگر، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در جهاددانشگاهی روز گذشته، 29 فروردین‌ماه با حضور در واحد کهگیلویه‌وبویراحمد، از نزدیک در جریان آخرین دستاوردها و فعالیت‌های این واحد قرار گرفت و بر اشتغالزایی از طریق پیوند عمیق علم و صنعت تأکید کرد.

وی با اشاره به جنگ رمضان و تجاوز آمریکایی _ صهیونیستی اظهار کرد: با وجود تلاش‌های دشمنان، جنگ تمام عیار نظامی، شناختی و رسانه‌ای، مردم پای کار بوده و در صحنه حضور دارند و میدان را حمایت کردند و در حمایت از وطن، رهبر معظم انقلاب اسلامی، کشور و پشتوانه نیروهای مسلح حضور فعالانه دارند.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در جهاددانشگاهی با بیان اینکه جهاددانشگاهی یک نهاد انقلابی و فرهنگی است، افزود: این نهاد مولود انقلاب، پرکننده خلأهای فرهنگی، پژوهشی و آموزشی است. باید مدیریت جهادی به‌خوبی تبیین شود، جهاددانشگاهی یکی از مصادیق این نوع مدیریت است.

حجت‌الاسلام دادگر بیان کرد: رویکرد این نهاد توجه به اجرای طرح‌ها و پروژه‌هایی است که متناسب با رسالت ذاتی جهاددانشگاهی باشند و بتوانند در حوزه مشخصی ارتقای علمی و فناوری و توسعه کشور را تضمین کنند. با توجه به استعدادها و پتانسیل‌های کهگیلویه‌وبویراحمد در خصوص گیاهان دارویی و گیاهان دارویی منحصر به فرد، در این استان می‌توان شهرک گیاهان دارویی جنوب کشور را ایجاد و راه‌اندازی کرد.

وی تصریح کرد: این استان دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مختلفی از جمله نفت و گاز، گردشگری، صنایع دستی، کشاورزی و گیاهان دارویی است که این نهاد می‌تواند در این زمینه برای پرکردن خلأهای مربوطه گام‌های مؤثر و مثبتی بردارد. ساز و کارها و تلاش‌های لازم برای تبدیل جهاددانشگاهی واحد این به سازمان فراهم شود. دنبال و پیگیری خواهد شد که در راستای حمایت از مناطق کم برخوردار و محروم از طرح‌های جهاد دانشگاهی استان حمایت و کمک لازم صورت گیرد و نسبت به این واحد و استان توجه ویژه شود.

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در جهاددانشگاهی با تقدیر از روحیه جهادی حاکم بر این مجموعه، اضافه کرد: طرح‌های در حال اجرای این واحد بسیار استراتژیک، مهم و گره‌گشا هستند. ویژگی بارز این فعالیت‌ها، پیوند عمیق میان علم و صنعت است که مستقیماً به اشتغال‌زایی پایدار، تولید غذای سالم و اورگانیک و ارزآوری و اشتغال و توسعه و حذف استفاده از آفت کش‌ها و آنتی بیوتیک‌های شیمیایی منجر خواهد شد. این دستاوردها نشان‌دهنده توانمندی جوانان متخصص در این خطه است و می‌تواند الگویی برای سایر واحدها در سراسر کشور باشد.

همچنین، عیسی فتحی، سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان کهگیلویه‌وبویراحمد نیز در ادامه این نشست گفت: جهاددانشگاهی استان در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و پژوهشی، تجاری سازی و اشتغال و آزمون‌های استخدامی فعالیت دارد. در حوزه فرهنگی در تلاش هستیم خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا را در این استان تقویت و فعال‌تر کنیم و مرکز ایسپا، سازمان انتشارات و سازمان دانشجویان را در این استان ایجاد و راه‌اندازی کنیم.

وی بیان کرد: در حوزه پژوهشی نیز طرح تولید آفت کش‌ها و آنتی بیوتیک‌های گیاه پایه را در شهرک صنعتی چهاربیشه گچساران در دست ساخت داریم که در اولویت کار خود قرار دادیم و با تلاش‌های صورت گرفته که چند ماه اخیر عملیات اجرایی این پروژه فناورانه نسبت به گذشته تسریع پیدا کرده و فعال تر شده است البته برای تکمیل و بهره برداری نیازمند اعتبار است.

سرپرست جهاددانشگاهی واحد استان کهگیلویه‌وبویراحمد تصریح کرد: جهاددانشگاهی معمولا به رفع خلأ و کارهای بر زمین مانده ورود می‌کند که یکی از خلأهای استان در زمینه آزمایشگاه ژنتیک است و این واحد در تلاش است تا مرکز چند منظوره آزمایشگاه ژنتیک را ایجاد و راه‌اندازی کند و برای بهره‌برداری از این پروژه مهم نیاز به حدود ۲۰ میلیارد تومان اعتبار داریم.

فتحی در پایان گفت: درب جهاددانشگاهی استان به روی دانشگاهیان و دانشجویان باز است. این واحد آماده همکاری و تعامل با همه دستگاه‌ها، سازمان‌ها، ادارات و نهادهای مختلف دولتی و خصوصی و دانشگاه‌ها در زمینه‌های فرهنگی، پژوهشی و آموزشی است.

انتهای پیام
دبیر:
سیده مهناز فاطمی اصل
captcha