کد خبر: 4348096
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۴

اجرای ۱۰۰ عنوان برنامه طی هفته کار و کارگر در خراسان‌شمالی

مدیرکل تعاون کار و رفاه استان خراسان شمالی در نشست خبری ویژه هفته گرامیداشت روز کارگر، با ارائه گزارشی از عملکرد حوزه کار، اشتغال و خدمات رفاهی طی سال گذشته، از پیشرفت‌های چشمگیر استان در شاخص‌های عمومی و اختصاصی خبر داد، گفت: ۱۰۰ عنوان برنامه طی هفته کار و کارگر در استان اجرا می‌شود.

نشست خبری مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان‌شمالیبه گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، محمد خوش آیینه ،مدیرکل تعاون کار و رفاه خراسان‌شمالی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: طی هفته کار و کارگر در سطح استان ۱۰۰ عنوان برنامه در قالب تجدید میثاق با شهدای کارگر، غبارروبی گلزار شهدا، عیادت از بیماران کارگر، بازدید از کارگاه‌های بزرگ استان، برپایی موکب کارگران در تجمعات شبانه، نشست با تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، دیدار با نماینده ولی فقیه و تشکیل زنجیره انسانی در واحدهای تولیدی از برنامه‌های این هفته است.

وی با اشاره به تقویت زیرساخت‌های اشتغال‌زایی، اعلام کرد که سال گذشته، مراکز مشاوره و کافه‌های کارآفرینی با افزایش ۸ واحد جدید، توانسته‌اند مسیر ورود به بازار کار را هموارتر کنند، افزود: تاکنون ۵۱۴ نفر از این طریق به بخش خصوصی معرفی و مشغول به کار شده‌اند، و مبلغ ۱۴۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده است.

خوش آیینه افزود : ۱۱ هزار و ۸۴۱ فرصت شغلی در استان پیش‌بینی شده، که تاکنون ۹ هزار و ۸۳۲ مورد آن در سامانه ثبت شده ، همچنین در حوزه تعاونی‌ها، ۱۴ تعاونی در سطح استان فعال شده‌اند که امکان اشتغال‌زایی برای یک هزار و ۷۰ نفر را فراهم آورده‌ است.

وی با اشاره به اینکه ۱۰۹ هزار و ۹۸۸ نفر در استان بیمه‌شده تأمین اجتماعی هستند‌، گفت: با توجه به ضرورت پیشگیری از حوادث کار، ۱۷ هزار و ۸۰۸ نفر در دوره‌های آموزشی این سازمان شرکت کرده‌اند.

وی با اشاره به سرعت عمل استان در رسیدگی به پرونده‌ها، گفت: خراسان‌شمالی جزء ۵ استان برتر کشور هستیم که کمترین زمان رسیدگی را به پرونده‌های کارگری داریم، به طوری که میانگین زمان رسیدگی در هیئت تشخیص ۱۷ روز و در هیئت حل اختلاف ۱۵ روز است.

مدیرکل با ابراز خرسندی از کسب رتبه اول در شاخص‌های عمومی و اختصاصی در جشنواره شهید رجایی و همچنین کسب رتبه اول در حوزه روابط عمومی و خدمات بهداشتی اعلام کرد : در حوزه ورزش کارگری نیز، استان خراسان‌شمالی با کسب ۲۱ مدال (شامل ۱۲ طلا، ۵ نقره و ۴ برنز) در رشته‌های مختلف از جمله کشتی پهلوانی ، تنیس خاکی، شطرنج و مچ‌اندازی، عملکرد درخشانی داشته است.

وی به طرح‌های توسعه‌ای همچون «طرح یسنا» برای مادران باردار و کودکان، و تلاش برای تکمیل «کمپ جامع کارگری» شامل سالن‌های ورزشی و کشتی اشاره کرد و از حمایت‌های وزارتخانه و همکاری با بانک رفاه برای تأمین بودجه این پروژه‌ها خبر داد.

انتهای پیام
خبرنگار:
آرزو یزدانی
captcha