
به گزارش ایکنا از مازندران، پنجاهوهشتمین اجتماع مردم بابلسر در بیعت با رهبری و حمایت از نیروهای مسلح، شامگاه دوشنبه، هفتم اردیبهشتماه با حضور خانواده معظم شهدا و ایثارگران، مردم ولایتمدار و شهیدپرور و مسئولان شهری برگزار شد.
این مراسم با آیین مجمعسری که یک آیین سنتی در استان مازندران بهویژه در
شهرستان بابلسر است همراه بود و شکوه خاصی به این اجتماع شبانه بخشید.
محبان اهل بیت(ع) و علی بن موسیالرضا(ع) از دیرباز نسبت به این آیین سنتی در سالروز ولادت ثامنالحجج(ع) اهتمام ویژه داشتهاند.
در این اجتماع شبانه پس از تلاوت کلام الله مجید و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، سرود حماسی سلام فرمانده و چند سرود حماسی دیگر از سوی ابوذر روحی با همراهی جمعیت حاضر در میدان به اجرا در آمد.
حجتالاسلام محمداسماعیل قلیپور، امام جمعه بابلسر در این مراسم ضمن تبریک فرارسیدن سالروز میلاد حضرت علی بن موسیالرضا(ع) گفت: در این مدت جنگ رمضان در هر اجتماعی که حضور پیدا کردم، به شکر الهی بانوان مازندرانی حضور چشمگیری در این اجتماعات بینظیر از خود نشان دادند؛ درود خدا بر بانوان باشرف و باغیرت و مردان بامعرفت و با بصیرت باد.
وی بیان کرد: امشب هم شاهد این بودیم که بانوان محترم بابلسری نزدیک به 1400 مجمع را بر سر خود گرفتند و این سنت قدیمی مازندرانی را که پیام نوعدوستی، همراهی با یکدیگر و مهربانی را در خود نهفته دارد در معرض دید شما قرار دادند و از شبکه خبر و شبکه تبرستان نیز به نمایش گذاشته شد.
برپایی هفتمین شب از نمایشگاه شهدایی محمد حیدرپور، از هنرمندان پیشکسوت هنر نقاشی بابلسر با تابلوهای نقاشی شهدای بابلسری، مسئولان و فرماندهان شهید در خیابان فرمانداری از جمله برنامههای فرهنگی و هنری این اجتماع شبانه بود.
انتهای پیام