کد خبر: 4350187
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۸
امامی‌یگانه مطرح کرد

ضرورت همکاری دانشگاه‌ها با صنعت در پی نیاز‌های استان اردبیل

ضرورت همکاری دانشگاه‌ها با صنعت در پی نیاز‌های استان اردبیل استاندار اردبیل بر ضرورت هم‌راستایی دانشگاه‌ها با صنعت و نیاز‌های استان تاکید کرد و گفت: پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکتری باید مسائل اردبیل را بررسی کنند.

ضرورت هم‌راستایی دانشگاه‌ها با صنعت و نیاز‌های استانبه گزارش ایکنا از اردبیل، مسعود امامی‌یگانه، استاندار اردبیل، ۱۳ اردیبهشت‌ماه در آیین گرامیداشت مقام معلم که در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی اظهار کرد: در دوران حساسی قرار داریم که اساتید باید از طریق تریبون‌های خود، همدلی، اتحاد و وحدت را ترویج دهند، چرا که دشمنان آشکارا در پی تفکیک و تکه‌تکه کردن کشورمان هستند و وظیفه ماست جامعه را نسبت به این تهدیدات آگاه کنیم.

وی افزود: حضور مردم در خیابان و ایستادگی آنها در برابر دشمنان برگرفته از عقاید و ارزش‌های دینی ماست که مشابه این شور و شعور را در دوران دفاع مقدس دیدیم و امروز هم دشمنان در مقابل عظمت سرمایه اجتماعی کشور نمی‌توانند مقاومت کنند.
 
استاندار اردبیل تصریح کرد: معلمان و اساتید شخصیت‌های مهمی هستند که تأثیر بسیاری در تعالی و توسعه جامعه دارند و جایگاه معلمی را نمی‌توان یک جایگاه، شغل یا یک مسئولیت اداری قلمداد کرد و در سابقه تاریخی ما هم جایگاه علم و دانش بسیار درخشان و ویژه است. 
 
امامی یگانه گفت: هر فردی در هر جایگاهی که قرار دارد باید نوع نگاه او به مسائل نگاه کارشناسی، دقیق و علمی باشد که امروز در مسائل جاری این نوع نگاه لازم است.
 
وی بیان کرد: علم بدون خروجی قطعاً بی‌ثمر است، بنابراین باید کاربردی‌بودن علوم تدریس شده در محافل مورد توجه قرار گیرد.
 
استاندار اردبیل ادامه داد: امروز باید دانشگاه‌های ما منطبق با صنعت و نیاز‌ها و ظرفیت‌های استان حرکت کنند و پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دکتری باید نیاز‌های استان اردبیل را بررسی و تحلیل کنند. 
 
امامی یگانه اظهار کرد: دستگاه‌های اجرایی باید در کنار دانشگاه قرار گیرند و امور را با نظر اساتید دانشگاه به‌پیش ببریم. 
 
وی تصریح کرد: شخص رئیس‌جمهور توجه ویژه‌ای به معیشت دانشگاهیان دارند و در پی این امر ما مسکن دانشگاهیان دانشگاه محقق را در دستور کار قرار دادیم و ما وظیفه داریم زیرساخت‌های آموزشی و خدمات را در اختیار اساتید و دانشجویان قرار دهیم. 
 
استاندار اردبیل اضافه کرد: دولت در این ایام تلاش دارد تأمین نیازمندی‌ها و کالا‌ها را انجام دهد و در این روز‌ها که مسافرپذیری استان اردبیل افزایش پیدا کرده ما در تلاش هستیم تا کالا‌های موردنیاز در استان با کمبود مواجه نشود.
انتهای پیام
captcha