کد خبر: 4350832
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۹
جعفری:

کرمان با کمبود دارو مواجه نیست

مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان گفت: در کرمان کمبود دارو وجود ندارد و داروهای بیماران از طریق سهمیه استانی، به طور منظم وارد استان می‌شود و مشکلی برای تأمین داروهای حیاتی تاکنون وجود نداشته است.

نشست خبری با محمد جعفری مدیر کل بیمه سلامت استان کرمانبه گزارش  خبرنگار  ایکنا  از  کرمان، محمد جعفری، مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان، در نشست خبری امروز ۱۶ اردیبهشت، گفت: در سطح استان بیش از ۱۰۲ هزار نفر در صندوق بیمه سلامت و حدود ۹۰ هزار نفر در بیمه تأمین‌اجتماعی نشان‌دار شده‌اند. با احتساب نیروهای مسلح، مجموع بیماران خاص و صعب‌العلاج نشان‌دار در استان به بیش از ۲۰۰ هزار نفر می‌رسد.

وی افزود: این افراد در قالب ۳۰ عنوان بیماری تحت پوشش خدمات حمایتی قرار دارند و سال گذشته مجموعاً ۳۰۰ میلیارد تومان علاوه بر پوشش‌های معمول بیمه‌ای، از محل صندوق بیماری‌های صعب‌العلاج برای حمایت مستقیم یا غیر مستقیم از این بیماران هزینه شده است.

جعفری با اشاره به تنوع بالای بیماری‌های تحت پوشش، گفت: در گذشته تنها پنج بیماری شامل دیالیز، ام‌اس، هموفیلی، تالاسمی و بیماران پیوندی جزو بیماری‌های خاص محسوب می‌شدند، اما اکنون ۱۲۵ عنوان دیگر نیز اضافه شده و در مجموع بیش از ۱۳۳ بیماری مزمن و پرهزینه در این فهرست قرار دارد؛ از دیابت و فشار خون تا سرطان‌ها و بیماری‌های عصبی‌ ـ عضلانی.

مدیرکل بیمه سلامت کرمان تأکید کرد: هدف از توسعه پوشش این صندوق، کاهش فشار مالی بر خانواده‌های درگیر با بیماری‌های مزمن و هزینه‌بر است.

وی بیان کرد: در کرمان کمبود دارو وجود ندارد و داروهای بیماران از طریق سهمیه استانی، به طور منظم وارد استان می‌شود و مشکلی برای تأمین داروهای حیاتی تاکنون وجود نداشته است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان با تأکید بر ضرورت فرهنگ‌سازی در مصرف دارو، بیان کرد: یکی از مشکلات جدی، مصرف خودسرانه دارو به‌ویژه آنتی‌بیوتیک‌ها است که باید آگاهی عمومی در این زمینه افزایش یابد.

وی در ادامه از بدهی بیمه سلامت به داروخانه‌ها خبر داد و گفت: در حال حاضر مطالبات داروخانه‌های استان کرمان از بیمه سلامت بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان است. به طور معمول حدود ۷۰ درصد هزینه‌ها تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد و در برخی بیماری‌های خاص این پوشش تا ۹۰ یا حتی ۱۰۰ درصد افزایش می‌یابد.

انتهای پیام
خبرنگار:
معظمه رنجبر
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha