کد خبر: 4352949
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۲

نشست رئیس جهاددانشگاهی کهگیلویه‌وبویراحمد با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد

سرپرست جهاددانشگاهی کهگیلویه‌وبویراحمد با هدف رایزنی جهت جذب منابع مالی و توسعه فعالیت‌های فرهنگی، رسانه‌ای، پژوهشی و فناورانه، با انتظام سهمگین، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

نشست مشترک رئیس جهاددانشگاهی کهگیلویه‌وبویراحمد با رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، عیسی فتحی، سرپرست جهاددانشگاهی کهگیلویه‌وبویراحمد امروز، 28 اردیبهشت‌ماه به همراه معاونین این واحد، با هدف رایزنی جهت جذب منابع مالی و توسعه فعالیت‌های فرهنگی، رسانه‌ای، پژوهشی و فناورانه، با انتظام سهمگین، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این نشست، عیسی فتحی با تبیین نقش محوری جهاددانشگاهی در پیشبرد اهداف علمی و فرهنگی کشور، بر ضرورت حمایت از طرح‌های کاربردی و توسعه همکاری‌های بین‌بخشی تأکید کرد و گفت: جهاد دانشگاهی استان برای تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های شاخص خود، از جمله تولید آفت‌کش‌ها و آنتی‌بیوتیک‌های گیاه‌پایه و همچنین راه‌اندازی مرکز درمانی و آزمایشگاه چندمنظوره ژنتیک، نیازمند حمایت‌های جدی و عملیاتی است.

وی در ادامه با اشاره به پتانسیل‌های حوزه فرهنگی و رسانه‌ای این نهاد، خواستار تقویت اعتبارات این بخش برای اثرگذاری بیشتر در سطح جامعه شد.

در ادامه این دیدار، انتظام سهمگین، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کهگیلویه‌وبویراحمد، جهاددانشگاهی را نهادی انقلابی و پیشرو توصیف کرد و افزود: دستاوردهای علمی و فرهنگی این نهاد نه تنها در تراز ملی، بلکه در سطح بین‌المللی نیز مؤثر و مایه افتخار است.

وی تصریح کرد: این سازمان آمادگی کامل دارد تا در راستای توسعه استان، همکاری، حمایت و تعامل لازم را جهت به ثمر نشستن طرح‌ها و پروژه‌های جهاددانشگاهی به عمل آورد.

یادآور می‌شود، در پایان این نشست مقرر شد رایزنی‌ها و پیگیری‌های مستمر جهت تدوین راهکارهای عملیاتی برای تأمین منابع مالی مورد نیاز و ارتقای سطح فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه در استان تداوم یابد.

انتهای پیام
دبیر:
سیده مهناز فاطمی اصل
captcha