کد خبر: 4354148
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۰
مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ اردبیل:

گفتمان مهدوی، دانش‌آموزان را به تحلیل مفاهیم انتظار، نماز و قرآن هدایت می‌کند

گفتمان مهدوی، دانش‌آموزان را به تحلیل مفاهیم انتظار، نماز و قرآن هدایت می‌کند جعفر عابدی از برگزاری موفقیت‌آمیز بخش «گفتمان مهدوی» در چهل‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز در مرحله استانی خبر داد و تأکید کرد: این رویکرد تحول‌آفرین، دانش‌آموزان را به سمت اندیشه‌ورزی و تحلیل مفاهیم انتظار، نماز و قرآن سوق می‌دهد.

گفتمان مهدوی؛ دانش‌آموزان را به تحلیل مفاهیم انتظار، نماز و قرآن هدایت می‌کندبه گزارش ایکنا از اردبیل، جعفر عابدی، مدیر آموزش و پرورش ناحیه ۲ اردبیل، با بیان اینکه میزبانی چهل‌وچهارمین دوره مسابقات قرآن، عترت و نماز در مرحله استانی، همراه با برگزاری بخش ویژه «گفتمان مهدوی» دانش‌آموزی، فرصتی مغتنم است تا دانش‌آموزان در کنار رقابت‌های قرآنی، توانایی‌های تحلیلی خود را در عرصه گفتمان مهدوی نیز به نمایش بگذارند، اظهار کرد: خرسندم که شاهد پیوند عمیق میان مفاهیم انتظار، اقامه نماز و انس با قرآن در بیانات دانش‌آموزان بودم.

وی افزود: برگزاری بخش گفتمان مهدوی، رویکردی تحول‌آفرین در مسابقات است که به‌ جای تأکید بر محفوظات، به اندیشه و استدلال‌ورزی نسل نوجوان توجه دارد.

در ادامه پرویز اصغری، معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل اردبیل، برگزاری بخش گفتمان مهدوی در کنار مسابقات قرآن و نماز را گامی بلند در جهت تربیت نسلی منتظر، آگاه و انقلابی دانست و گفت: دانش‌آموزان امروز باید بدانند که انتظار، تنها دعا برای ظهور نیست، بلکه سبک زندگی مبتنی بر عدالت، تقوا و نماز اول وقت است.

وی ادامه داد: از ابتکار دانش‌آموزان در تحلیل مفاهیم مهدویت و ارتباط آن با قرآن و نماز بسیار شگفت‌زده شدم. این سطح از آگاهی و غیرت دینی، نویدبخش آینده‌ای روشن برای نظام تعلیم‌ و تربیت کشور است.

سیدوحید سیدهاشمی، رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز اداره‌کل استان، با اشاره به استقبال کم‌نظیر دانش‌آموزان از بخش گفتمان مهدوی، اظهار کرد: این بخش از مسابقات ثابت کرد که نوجوانان ما تشنه گفت‌و‌گو‌های تحلیلی پیرامون امام زمان (عج) و نقش نماز در آمادگی برای ظهور هستند.

وی بیان کرد: هدف از طراحی بخش گفتمان مهدوی، فراتر رفتن از حفظ و تلاوت و ورود به عرصه اندیشه‌ورزی و تبیین معارف اهل‌بیت (ع) است. 

سیدهاشمی ادامه داد: در این دوره، شاهد ارائه ایده‌های بدیع و نوجوانانه در موضوع «نماز و آمادگی برای ظهور» بودیم. امیدواریم این مسابقات سال آینده با قوت بیشتری ادامه یابد و به الگویی برای سایر استان‌ها تبدیل شود.

انتهای پیام
خبرنگار:
معصومه مصطفایی
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha